علی ماکنعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از برنامه های تحولی آموزش و پرورش استان هوشمندسازی مدارس لرستان است.
وی با اشاره به برنامه های در دستور کار برای هوشمندسازی کلاسهای دانش آموزان پایه ششم ابتدایی عنوان کرد: در این راستا برای هر کلاس درس در استان یک رایانه خریداری خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به در نظر گرفتن واحد درسی کار و فناوری برای دانش آموزان پایه ششم ابتدایی گفت: در این راستا ما در نظر داریم هر کلاس درس را تجهیز به یک رایانه کنیم.
ماکنعلی از خرید یک هزار رایانه برای این دانش آموزان در استان خبر داد و گفت: این امر تا قبل از فرا رسیدن سال تحصیلی آینده اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به تعداد مدارس هوشمندسازی شده لرستان بیان داشت: تا کنون تعداد 163 مدرسه در لرستان هوشمند سازی شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان تصریح کرد: در سالجاری نیز تعداد مدارس هوشمند استان به بیش از 400 مدرسه افزایش خواهد یافت.
ماکنعلی با اشاره به اعتبارات هزینه شده برای هوشمندسازی مدارس استان لرستان در سالجاری یادآور شد: در این راستا از محل اعتبارات ملی و استانی اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان هزینه کرده ایم.
نظر شما