به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود قربانی صبح چهارشنبه در جلسه ستادی طرح نشاط معنوی گفت: یکی از مواردی که باعث رشد فرهنگی جامعه می شود اجرای صحیح طرح های سازمان اوقاف است.
وی افزود: امامزادگان برای کمک به دین مبین اسلام و تشیع آمدند و اگر امروزه ما افتخار می کنیم که شیعه هستیم یکی از دلایل آن وجود مبارک این امامزادگان است.
قربانی گفت: با توجه به سفارش مقام معظم رهبری و راهکارهای سازمان اوقاف که در قالب طرح های گوناگون ابلاغ می شود باید تلاش بیشتر داشته باشیم تا در رشد فرهنگی جامعه سهیم باشیم و این طرح نشاط معنوی یکی از برنامه هایی است که دراین مسیر حرکت می کند.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ساری گفت: فضای همدلی و صمیمی خانواده های دانش آموزان و مجریان طرح و مربیان سبب نشاط جامعه خواهد شد و بسیاری از مشکلات اخلاقی و دینی از بین خواهد رفت، حتی یکی از برنامه های مجریان طرح ارتباط با سایر اماکن متبرکه باشد.
قربانی ادامه داد: در نظر داریم هر سه ماه یکبار همایش خانوادگی اصحاب وقف و اماکن متبرکه در یکی از بقاع متبرکه برگزار کنیم که البته سال گذشته این همایش خانوادگی در امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد و خانواده های شرکت کننده اظهار رضایت داشته و خواستار ادامه این برنامه شدند.
وی گفت : امسال افتتاحیه طرح نشاط معنوی با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهری در آستانه مبارکه تکیه پهنه کلا برگزار خواهد شد.
نظر شما