حمیدرضا درویش در حاشیه افتتاح اولین خودرو ون دیزلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قیمت فروش این خودرو 50 هزار تومان است، اظهار کرد: در مرحله اول این شرکت خودروسازی 500 دستگاه ون مسافری را در در دست تولید دارد.
وی با اشاره به مزیت این این ون مسافری بیان کرد: برخورداری از حجم موتور دو هزار و 800 سی سی، استاندارد آلایندگی یورو سه ، مصرف سوخت 10 لیتر در هر یکصد کیلومتر بخشی از ویژگی های این خودرو است.
معان فروش و خدمات پس از فروش شرکت زامیاد ادامه داد: ترمز دو مداره دیسکی اکسل عقب و جلو، ترمز دستی مکانیکی در محور عقب و سیستم ترمز ای بی اس دو مداره هیدرولیک ، برخورداری از سیستم تعلیق اکسل عقب و جلو و غیره از دیگر مزایای این ون مسافری است.
وی عنوان کرد: حمایت از مصرف کنندگان از طریق ارتقای سطوح کمی و کیفی خدمات بعد از فروش از سیاستهای مهم دیگر شرکت زامیاد است
درویش با بیان اینکه شرکت زامیاد در بخش خودرو سبک سالانه 100 هزار خودرو وانت تولید می کند که سهم این شرکت در این بخش 28 درصد تولید در کشور است، بیان کرد: در بخش تولید انواع کامیون باری سنگین، فوق سنگین و کشنده نیز شرکت زامیاد در حال حاضر پنج درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده که قابلیت افزایش تولید تا 20 درصد را دارد.
وی افزود: شرکت زامیاد همچنین در بخش تولید انواع خودروهای جنبی شامل مینی بوس، اتوبوس و ون مسافری اکنون 12درصد از مجموع تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما