پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۸

حاجی بابایی:

344 مدرسه به مدارس شاهد کشور اضافه شده است

344 مدرسه به مدارس شاهد کشور اضافه شده است

وزیر آموزش وپرورش از افزوده شدن تعداد 344 مدرسه به جمع مدارس شاهد کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در جمع کارشناس مسوولان امور شاهد و ایثارگر ادارات کل آموزش وپرورش استانهای کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران گفت: باید دوهزار مدرسه شاهد و پنج هزار مدرسه قرآنی و در مجموع هفت هزار قطب انقلاب در کشور با شمول دانش آموزان برتر ایجاد شود.

وزیر آموزش وپرورش به مسوولان شاهد و ایثارگر آموزش وپرورش سراسر کشور تأکید کرد: کمک کنید 344 مدرسه اضافه شده به مدارس شاهد کشور با سرعت تجهیز شود و آغاز به کار کند.

حاجی بابایی اعلام کرد: تراکم دانش آموزان مدارس شاهد در هر کلاس 30 نفر است.

وی اظهار کرد: در راستای تسریع در امر اطلاع رسانی به مدیران مدارس شاهد کشور، ترتیبی داده شده است تا این مدیران از طریق پیامک با اداره کل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در ارتباط باشند.

وزیر آموزش وپرورش گفت: ثبت نام دانش آموزان دوره ابتدایی باید تا پایان خرداد ماه و دانش آموزان دوره های راهنمایی ومتوسطه نیز باید تا نیمه تیر ماه سال جاری به اتمام برسد.

کد خبر 1626553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha