۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۳۳

وفایی:

عدم برنامه‌ریزی مناسب از ضعف های گلستان در افزایش درآمد سرانه مردم است

عدم برنامه‌ریزی مناسب از ضعف های گلستان در افزایش درآمد سرانه مردم است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان، یکی از ضعف‎های استان را برای رسیدن به نقطه مطلوب در افزایش درآمد سرانه مردم، عدم برنامه‎ریزی مناسب عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله وفایی در جمع مدیران استان، به عملکرد برنامه‎ریزی در سال جاری اشاره کرد و بیان داشت: تشکیل اتاق فکر اقتصادی به ریاست معاون برنامه‎ریزی و دبیری دفتر امور اقتصادی استانداری شکل گرفت.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  استانداری گلستان اضافه کرد: تشکیل کارگروه‎های کارشناسی تخصصی در دستگاه‎های اجرایی همانند سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین شیلات تشکیل شد.

وفایی تهیه و ابلاغ آیین‎نامه‎های اجرایی، تهیه فرمت و سند عملیاتی ارتقای درآمد سرانه و برگزاری 34 جلسه را از دیگر برنامه‎های معاونت برنامه‎ریزی استانداری گلستان عنوان کرد و گفت: مبنای کار ما استفاده از ظرفیت عظیم بخش خصوصی است تا بتوانیم برای تحقق اهداف‎مان گام‎های ارزنده‎ای برداریم.

فاصله معنادار درآمد سرانه گلستان با متوسط کشوری
 
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: کاهش درآمدهای بخش کشاورزی سبب شده تا فاصله معناداری بین درآمد سرانه استان با متوسط درآمد سرانه کشور ایجاد شود.

وفایی استان اظهار داشت: فاصله‎ای که بین درآمد سرانه مردم با میانگین کشوری به وجود آمده است از سال 1379 شروع و هر چه به سمت جلوتر پیش می‎رویم این فاصله معنادارتر می‎شود.

وی تصریح کرد: اگر این روند ادامه پیدا کند در پایان سال 1394 فاصله زیادی بین درآمد سرانه استان با میانگین کشوری خواهیم داشت.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  استانداری گلستان با بیان اینکه درآمد سرانه مردم گلستان، نصف متوسط درآمد کشوری است اذعان کرد: اگر جلوی این کار گرفته نشود با مشکلاتی مواجه خواهیم شد بنابراین باید در این راستا یک کار انقلابی و جهادی صورت بگیرد و همه باید کمک کنند تا این وضعیت اصلاح شود.

وفایی روند فعلی ارزش افزوده را از سال 1387 تا سال 1394 مورد ارزیابی قرار داد و متذکر شد: بخش کشاورزی، شکار و جنگلداری به لحاظ ارزش افزوده 10 هزار و 66 میلیارد ریال در سال 1387 بوده و چشم‎انداز استان 33 هزار و 58 میلیارد مورد مطلوب ماست.

وی بیان داشت: اگر این روند ادامه پیدا کند تا سال 1394 حدود 15 هزار و 814 میلیارد تومان ارزش افزوده خواهیم داشت و جهشی که باید اتفاق بیفتد 17 هزار و 244 میلیارد ریال ارزش افزوده است تا به متوسط کشوری دست پیدا کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  استانداری گلستان خاطرنشان کرد: سهم این بخش در ساختار اقتصادی سال 1387 به میزان 22.5 درصد بوده که به دنبال این هستیم این رقم در سند چشم انداز به 15.7 برسد.

وفایی یادآور شد: سند ارتقای سرانه استان در زمان یحیی محمودزاده استاندار وقت و وزارت کشور منعقد شده است.
کد خبر 1626669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha