پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۶

امروز با رادیو و تلویزیون/

علیخانی تهیه‌کننده مجموعه نمایشی شد/ تدارک گسترده رادیو در عید مبعث

علیخانی تهیه‌کننده مجموعه نمایشی شد/ تدارک گسترده رادیو در عید مبعث

پخش سریال "میهمانان ویژه" از 28 خرداد ماه، بازدید مدیران سیما از پشت صحنه مجموعه "کلاه پهلوی"، تدارک ویژه برنامه‌های متنوع رادیویی در عید مبعث و مستند "ارتفاع امید" از تازه‌ترین اخبار رادیو و تلویزیون است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سریال " میهمانان ویژه " 28 خرداد ماه همزمان با شب عید بزرگ مبعث ساعت 23 به مدت 45 دقیقه‌ از آنتن شبکه تهران پخش می‌شود. ‌این سریال طنز که به کارگردانی جواد رضویان و تهیه کنندگی سعید اردکانی در گروه فیلم وسریال تهیه شده، علیرضا خمسه، رضا بابک، امیرحسین صدیق، افشین سنگ چاپ و ... بازی کردند.

داستان این مجموعه درباره مجید کشاورز، استاد جوان و موفق دانشگاه است که به تنهایی در طبقه بالای خانه آقای کیهانی (رئیس دانشگاهی که در آن تدریس می‌کند) زندگی می‌کند. پریسا دختر کیهانی دانشجوی مجید در دانشگاه است و علاقه‌ای بین آنها به وجود آمده است. مجید از او خواستگاری می‌کند. آقای کیهانی از مجید می‌خواهد که همراه خانواده خود آخر هفته برای مراسم خواستگاری به خانه آنها بروند و مشکلات مجید از همین جا شروع می‌شود. 

 
بازدید مدیران سیما از پشت صحنه " کلاه پهلوی"

محمود اشتری، قائم مقام سیما  به همراه تعدادی از مدیران سیما و شبکه یک بعد از ظهر چهارشنبه با حضور در شهرک غزالی از محل احداث دکور سریال "معمای شاه" به تهیه کنندگی علی لدنی و کارگردانی محمدرضا ورزی  و پشت صحنه سریال "کلاه پهلوی" به تهیه کنندگی محمدرضا تخت کشیان و کارگردانی سیدضیاءالدین دری مربوط به سکانس کشف حجاب تهمینه دیدن کرد.

بازدید از محل ساخت لوکیشن سریال "معمای شاه" که در مجاورت "تکیه دولت" واقع شده‌  و قرار است خیابان وزیری و عمارت وزیری در منطقه امیریه تهران در آنجا بازسازی شود آغاز شد. علی لدنی ـ تهیه‌کننده سریال "معمای شاه" ـ نیز با حضور در این لوکیشن با اشاره به استفاده از لوکیشن های بهارستان و خیابان انقلاب ساخته شده توسط سریال سرزمین کهن و  نیز دکورهای سریال کلاه پهلوی گفت:" کار انتقال درختهای محل لوکیشن خیابان امیریه به اتمام رسیده و دکور این منطقه در دست طراحی توسط داریوش پیروی است.

در ادامه این بازدید، با حضور هیأت بازدید کننده در پشت صحنه سریال الف ویژه "کلاه پهلوی" صحنه‌هایی مربوط به سکانس کشف حجاب تهمینه، معلم شهر سامان در محوطه‌ی باز روبه‌روی لوکیشن فرمانداری فیلم‌برداری شد . سید ضیاء الدین دری و محمدرضا تخت‌کشیان، کارگردان و تهیه‌کننده این سریال نیز درباره‌ی مراحل تولید "کلاه پهلوی" توضیحاتی ارائه دادند. فیلمبرداری این سریال قرار است تا بیستم تیر ماه به پایان برسد.
 
بهاره کیان افشار در نقش شادی همسر دوم فرماندار سامان، که در سکانس کشف حجاب تهمینه بازی داشت در باره نقشش گفت: شادی زنی فرانسوی است که بهمراه مادرش در کشف حجاب زنان نقش مؤثری دارد. وی زنی فمینیست است که علت عقب ماندگی زنان ایرانی را حجاب دانسته و برای رفع این عامل تلاش هلی زیادی می کند. هرچند در انتهای کار پی می برد که حجاب عامل عقب ماندگی نبوده است.
 
کیان افشار درباره حضورش در این سریال افزود: این نقش از نقش های اصلی سریال است و من در هشت سال تولید بازی دیگری قبول نکردم. با همه سختیهای نقش برای من آقای دری مثل پدری دلسوز به من کار یاد دادند. حضورم در کنار اساتید بازیگری مثل خانم گوهر خیراندیش یا آقای داریوش فرهنگ و مشاهده دفت و جدیتشان برای درآوردن نقش ،حتی وقتی همبازی مستقیمم نبودند باعث میشد من با تلاش و جدیت مضاعف طوری کار کنم که فاصله حرفه ای بین من و آنها بارز نباشد. هرچند کار پیشکسوتان و من فاصله زیادی دارد.
 
آناهیتا دری، بازیگر نقش تهمینه معلم شهر سامان که این صحنه کشف حجاب او بود، درباره نقش و همکاریش با سریال "کلاه پهلوی" گفت:" در این سریال شاهد 16 سالگی تا 26 سالگی تهمینه که در نهایت معلم می شود هستیم. او علی رغم میل باطنی به خاطر شغل دولتی خود از اولین زنانی است که به کشف حجاب تن می دهد.
 
بازیگر نقش تهمینه که دختر کارگردان این سریال است اظهار داشت: سختی کار برایم دو چندان بود چراکه  دشواری های مسیر تولید توسط پدرم به محیط خاته هم منتقل می شد. امیدوارم کار خوب دیده شود و موجبات رضایت مردم فراهم آید که این مهم خسته نباشیدی برای دست اندرکاران تولید است. 
 
تبین رسالت پیامبر نور و رحمت در رادیو
 
معاونت صدای رسانه ملی در عید سعید مبعث برنامه های مختلف و متنوعی را برای مردم تهیه و تدارک دیده است. رادیو با ارائه نمایش‌هایی از قبیل آیه های خاتم (بعثت نبوی و هدفهای ارسال آخرین پیامبر)، فروغ بی پایان  (مشرکان مکه نزد ابوطالب می روند و از او می خواهند که دست از حمایت محمد امین (ص) بردارد و .... .) هزار و یک شب(نقد و بررسی قصه های مطرح شده از مردم درباره حضرت محمد (ص)،استودیوی هشت(نمایش کوتاه) نقش راستان(ترکیبی نمایشی) ویژه برنامه بعثت(قطعات نمایشی با مضمون مبعث نبی اکرم (ص)، رنگارنگ (نمایشی کوتاه، مبعث پیامبر (ص) را برای مخاطبان تداعی و مفاهیم دینی را می آموزد. ) و هشت(نمایش کوتاه و مباحث کارشناسی و اخبار مرتبط با عید مبعث.) در کنار برنامه هایی با موضوعات  مفرح و طنز، مسابقه ، گفتگو، مصاحبه ،میزگرد، ، منزلت این عید بزرگ را تبین می کند.
 
بیست شبکه و کانال مختلف رادیویی با تولید و پخش بیش از 140  عنوان برنامه و در مجموع به مدت 5919 دقیقه به استقبال عید سعید مبعث می روند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رادیو ایران

در برنامه "اقتصاد روز" کاری از گروه ایران ، حماسه و اقتصاد این شبکه رادیویی دلایل نوسانات و کاهش قیمت ارز و طلا در ایران بررسی می شود. در این برنامه که فردا عصر 28 خرداد از ساعت 18:5 پخش  می‌شود، محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهرانضمن حضور در برنامه پیش نیازهای رسیدن به تعادل و ثبات در بازهای سکه و ارز را بیان می‌کند.

همجنین در برنامه "سلام ایران"  که فردا صبح از ساعت 6:45 پخش می شود ، معاون وزیر بازرگانی  در خصوص تعاونی های همیار و توزیع اقلام اساسی و ارزان به مردم صحبت می کند.

احسان علیخانی با "در همین نزدیکی" می‌آید

احسان علیخانی بعد از اجرای برنامه ویژه سال تحویل سال 1391 در شبکه دو سیما که با استقبال زیادی هم مواجه شد همکاری دیگری را با این شبکه آغاز خواهد کرد.

مجموعه نمایشی "در همین نزدیکی" به تهیه کنندگی احسان علیخانی برای پخش در سال 1392 در 26 قسمت 45 دقیقه ای تهیه خواهد شد.

این مجموعه نمایشی که شامل داستان‌های مستند و واقعی است در شهرهای مختلف کشورمان تصویربرداری می شود و از حضور بازیگران زیادی هم بهره خواهد برد. موضوع‌های این مجموعه همگی بر گرفته از داستان های واقعی است که می تواند بر جذابیت این کار بیفزاید. "در همین نزدیکی" در مرحله تحقیق است وبه زودی نگارش آن آغاز خواهد شد.  

راه‌اندازی اولین استودیو مستقل مجازی در خوزستان

با تلاش معاونت توسعه و فناوری رسانه سازمان صدا و سیما و همکاران فنی صدا و سیمای مرکز خوزستان اولین استودیو مستقل مجازی طراحی و به بهره برداری رسید.

مدیر کل صدا و سیمای خوزستان این حرکت را در جهت بکارگیری فن آوری های نوین و استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در صدا و سیما بیان کرد و افزود: با ارائه نسخه اول طرح و تایید اداره کل پشتیبانی صدا و تصویر طراحی و راه اندازی استودیوی مجازی در دستور کار معاونت فنی مرکز قرار گرفت. که پس از نهائی شدن آن و با خرید تجهیزات استودیویی عملیات اجرائی طرح آغاز شد.

ارتفاع امید بر قله جشنواره خانتی مانسیسک ایستاد

مستند "ارتفاع امید" جایزه بهترین کارگردانی جشنواره خانتی مانسیسک را از آن خود کرد. شانزدهمین جشواره زیست محیطی خانتی مانسیسک روسیه با شعار حفاظت از مردم و محیط زیست و طبیعت و با هدف دوستی با طبیعت و نشان دادن رابطه مردم با طبیعت 16 خردادماه شروع به کار کرد و 20 خردادماه نیز پایان یافت.

در این جشنواره 300 فیلم از سی کشور نظیر ایران، آمریکا، فرانسه، آلمان، استرالیا، اسپانیا، لهستان، ترکیه، فنلاند، اوکراین، چک، لیتوانی شرکت کرده بودندکه در مرحله انتخاب آثار تعداد 100 فیلم به بخش داوری راه یافتند و دو فیلم مستند  ارتفاع امید و در جستجوی پلنگ ایرانی از تولیدات صدا و سیمای مراکز استان ها به بخش منتخبین دریافت جایزه راه یافته و در نهایت مستند ارتفاع امید توانست جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کند.
 
"ارتفاع امید" در یک قسمت 30 دقیقه‌ای در صدا و سیمای مرکز کردستان تهیه و تولید شده و موضوع آن درباره زندگی پیرمرد و دخترش در منطقه اورامان کردستان است که به یاد همسرش ،کوهی بلند را به باغ انگور تبدیل می کنند.
 
مخالفت آمریکا با حضور ایران در ایران صدا
 
گروه اجتماعی رادیو ایرانصدا در برنامه تحلیل سیاسی به موضوع "مخالفت آمریکا با حضور ایران در اجلاس مسکو برای حل بحران سوریه " می‌پردازد. تحلیل سیاسی کاری از گروه اجتماعی شبکه رادیویی ایرانصداست که به بررسی مسائل روز سیاسی کشور می‌‌پردازد.
 
این برنامه به  سردبیری فرشته سامانی، تهیه سارا عشقی نیا و کارشناسی امیر موسوی مدیر مرکز ارتباطات بین الملل تهیه و پخش می‌شود.
 
در روز مبعث  شنونده 4 ترانه در خصوص مبعث پیامبر اکرم (ص) باشید
 
معصومه جدلی تهیه کننده برنامه "گلبانگ " با اعلام این خبر گفت: در ویژه برنامه " گلبانگ" کاری از گروه فرهنگ این شبکه رادیویی که در روز مبعث  پیامبر اکرم (ص) از ساعت 15 به مدت یک ساعت پخش می‌شود، بعد از بیان روایت کوتاهی از چگونگی نازل شدن وحی بر پیامبر آهنگ شادروان فرهاد مهراد پخش می‌شود. 

مهد قرآن در شبکه جهانی الکوثر
 
برنامه معرفی حافظان کل قرآن با عنوان " مهد قرآن " در شبکه جهانی الکوثر در حال تهیه است. این برنامه که در 26 قسمت 15 دقیقه‌ای در حال تصویربرداری است به معرفی حافظان کل قرآن در رده سنی زیر 18 سال در 7 استان کشور می پردازد.
امیر شعبانی زاده تهیه کننده این برنامه هدف از ساخت مهد قرآن را تشویق خانواده ها و فرزندان آنها به انس با قرآن از طریق روایت تجربیات حافظان عنوان کرد و گفت: قصد داریم با به تصویر کشیدن فعالیتهای روزانه این حافظان مانند ورزش، کارهای هنری و شرکت در فعالیتهای اجتماعی در کنار تحصیل علم ، مخاطبان را به سمت آموزش و حفظ قرآن سوق دهیم.
کد خبر 1627512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha