به گزارش خبرنگار مهر، سهراب صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه باید در جهان اسلام سهمی از مدیریت جهانی را بدست آوریم به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در پیچ تاریخی قرار گرفته ایم افزود: معتقدم منظور معظم اله از پیچ تاریخی گذر از تمدن فعلی به تمدن جدید است که این تمدن باید براساس مبانی اسلامی شکل گیرد.
وی گفت: تمدن غرب به دوران نزول خود رسیده است و قبل از اینکه با بحران های فعلی غرب روبرو شویم نظام خانواده در غرب با بحران شدیدی روبرو شده بود از این رو باید به این نکته اذعان داشت که تمدن غرب به بن بست رسیده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: انحراف تمدن غرب یکی پس از دیگری مشاهده می شود از این رو باید به فکر استقرار تمدن جدید باشیم و در این تمدن جدید مراجع علمی نقش تاثیرگذاری را می توانند ایفا کنند.
صلاحی با بیان اینکه سازمان بسیج اساتید هدف خود را برای تشکیل دانشگاه اسلامی قرار داده است، افزود: بدون شک در تمدن جدید دانشگاه اسلامی نقش تاثیرگذاری را ایفا می کند و ما در این سازمان هدف اصلی و اساسی خود را تشکیل دانشگاه اسلامی قرار دادیم.
رئیس سازمان بسیج اساتید در ادامه از برگزاری همایش گرامیداشت اساتید بسیجی در سهشنبه هفته جاری خبر داد و افزود: همایش گرامیداشت اساتید بسیجی به مناسبت سی و یکم خرداد ماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.
وی گفت: ما در این همایش از تعدادی از اساتید نمونه دانشگاه تهران و استان البرز تقدیر خواهیم کرد.
صلاحی همچنین با بیان اینکه همایش گرامیداشت اساتید بسیجی در همه استان ها برگزار خواهد شد، افزود: این مراسم در همین هفته در استان ها برگزار می شود و در آن از اساتید نمونه تقدیر به عمل می آید.
رئیس سازمان بسیج اساتید همچنین از برگزاری همایش بین المللی بیداری اسلامی به همت سازمان متبوعش خبر داد و گفت: فعلا با دستگاه های ذیربط در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم زمان و مکان این همایش بین المللی را تعیین کنیم.
وی با بیان اینکه این همایش در سطح اساتید دانشگاه ها تشکیل می شود، گفت: همایش اول در یکی از کشورهای منطقه و همایش دوم که به صورت گسترده تر تشکیل خواهد شد، در داخل کشور برگزار می شود.
صلاحی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان بسیج اساتید توانسته است به عنوان بازوی مشورتی ریاست جمهوری نظرات و دیدگاه های خود را به رئیس قوه مجریه منتقل کند یا نه؟، اظهار داشت: ما در دولت های نهم و دهم کمک های زیادی کردیم،کارگروه های زیادی را تشکیل دادیم و هر کجا که احساس کنیم باید به مسوولین اجرایی مشورت دهیم وارد خواهیم شد و دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را منتقل خواهیم کرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید همچنین در پاسخ به این پرسش که سازمان متبوع شما برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری چه برنامه هایی دارد، گفت: ما بنا داریم به فرهنگ صحیح انتخابات کمک کنیم. همچنین اتاق فکری را تشکیل می دهیم که در آن عملکرد دولت های هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و محمود احمدی نژاد مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نقد دولت های گذشته به صورت علمی و منصفانه ارزیابی می شود، افزود: معتقدم باید به صورت درست و منصفانه عملکرد دولت های گذشته و فعلی را مورد نقد قرار دهیم. از این رو سازمان بسیج اساتید تمام تلاش خود را می کند تا در این راستا حرکت کند و امیدواریم نتیجه مورد نظر را در پاییز سال 91 اعلام کنیم.
رئیس سازمان بسیج اساتید از اساتید دانشگاه ها دعوت کرد تا در اتاق فکر این سازمان که برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم طراحی شده است، شرکت کنند.
صلاحی در ادامه افزود: معتقدم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید با برنامه وارد عرصه انتخابات شوند و برنامه های خود را در قالب انتشار یک کتاب به مردم عرضه کنند تا آنها به خوبی با برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری آشنا شوند.
وی در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به اینکه سازمان بسیج اساتید به صورت جدی تشکیل حلقه های علمی در دانشگاه ها را دنبال می کند، افزود: ما تا به امروز حلقه های علمی زیادی را در دانشگاه ها تشکیل دادیم و امیدواریم در سال 91 تعداد این حلقه ها افزایش یابد، به طوریکه بتوانیم هزار حلقه علمی را تشکیل دهیم.
رئیس سازمان بسیج اساتید با بیان اینکه تا به امروز استقبال خوبی از سوی اساتید دانشگاه ها برای تشکیل حلقه های علمی صورت گرفته است، به تشکیل اهداف این حلقه ها در محیط های علمی پرداخت و افزود: تسریع جنبش نرم افزاری در دانشگاه ها، کادرسازی برای اداره کشور و کمک به فضای فرهنگی دانشگاه ها از مهمترین اهداف تشکیل حلقه های علمی در دانشگاه ها است.
وی با بیان اینکه باید از نمادهای حوزه در دانشگاه ها به خوبی استفاده کرد، افزود: حلقه های علمی تلاش خود را به کار می گیرند تا در این راستا حرکت کنند.
صالحی در ادامه تحول در حوزه علوم انسانی را ضروری دانست و با بیان اینکه این تحول را فقط باید دانشگاه ها دنبال و پیگیری کنند، افزود: اولین راهکار در این مسیر نقد علمی مبانی نظری حوزه های رایج علوم انسانی است.
رئیس سازمان بسیج اساتید در پایان این نشست خبری به اهمیت مبارزه با جنگ نرم اشاره کرد و افزود: در کنار تمام وظایفی که سازمان بسیج اساتید برعهده دارد به مقوله جنگ نرم نیز تاکید ویژه ای دارند و بر این اساس کارگروه های جنگ نرم را با حضور اساتید بسیجی برگزار کرده ایم که تاکنون این کارگروه ها در اکثر استان ها برگزار شده است.
نظر شما