پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۴۴

فرماندار قروه:

تشکیل 23 تعاونی مهر کشاورزی/کمیته شناسایی خیرین مدرسه ساز قروه تشکیل شد

تشکیل 23 تعاونی مهر کشاورزی/کمیته شناسایی خیرین مدرسه ساز قروه تشکیل شد

قروه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قروه از تشکیل 23 تعاونی مهر کشاورزی در راستای توسعه بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر فخری بعد از ظهر شنبه در جلسه کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان قروه گفت: در حال حاضر از 32 تعاونی مهر کشاورزی تشکیل شده در سطح استان 23 تعاونی به شهرستان قروه اختصاص دارد که این امر رونق بخش تعاون و کشاورزی را در پی دارد.

وی در ادامه با اشاره به تصویب هزار و 641 طرح کشاورزی در قالب هزار و 85 مصوبه با اعتبار 104 میلیارد تومان اظهار داشت: از این تعداد تاکنون هزار و 210 طرح در سامانه جهاد کشاورزی به ثبت رسیده است.

فرماندار قروه افزود: از این تعداد طرح 441 طرح با اعتبار بیش از 14 میلیارد ریال به بانک های عامل معرفی شده است که تاکنون تنها 43 فقره پرونده تکمیل و 22 متقاضی در مجموع موفق به دریافت پنج میلیارد ریال تسهیلات شده اند.

فخری از روند کند پرداخت تسهیلات به متقاضیان انتقاد کرد و ادامه داد: با تسریع در پرداخت تسهیلات اجرای مصوبات کارگروه شتاب بیشتری می گیرد.

تشکیل کمیته شناسایی خیرین مدرسه ساز قروه

طی نشستی با حضور فرماندار شهرستان قروه راهکارهای جلب مشارکت بیشتر خیرین در راستای مدرسه سازی در این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نادر فخری اعمال خیرین مدرسه ساز را الگویی مناسب جهت صدور به سایر کشورهای جهان دانست و گفت: الگوهای زیبا و شایسته ای در کشور ما وجود دارد که مدرسه سازی خیرین از جمله این الگوها است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قروه نیز در این نشست با اشاره به اینکه مشارکت خیرین قروه ای از 200 میلیون تومان در اولین جشنواره به بیش از 700 میلیون تومان در جشنواره پنجم افزایش یافته است، گفت: ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز قروه اوایل تیرماه سال جاری برگزار می شود.

ناظم جلال با اشاره به اینکه در حال حاضر 91 باب مدرسه در این شهرستان، قدمتی بیش از 22 سال دارند، افزود: 45 مدرسه نیز در بین سال های 68 تا 75 احداث شده است که بافت این مدارس تخریبی و هزینه نگهداری آنها بسیار زیاد است.

وی در پایان با اشاره به اینکه 44 مدرسه این شهرستان نوساز است، اظهار داشت: 20 باب آموزشگاه همچنان به صورت چرخشی اداره می شود که این امر با طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش مغایرت دارد.

کد خبر 1627853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha