۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۲۲

عزیزی مطرح کرد:

کارگروه آمایش سرزمینی اردبیل راکد مانده است

کارگروه آمایش سرزمینی اردبیل راکد مانده است

اردبیل – خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت برنامه ریزی استاندار اردبیل با انتقاد از رکود کارگروه آمایش سرزمینی استان در یک سال اخیر خواستار فعال سازی مجدد این کارگروه با همکاری دستگاه های مختلف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارژنگ عزیزی ظهر شنبه در کارگروه آمایش استان با اشاره به موقعیت کارگروه آمایش استان تصریح کرد: کارگروه آمایش خوراکی برای دیگر کارگروه ها به خصوص کارگروه برنامه ریزی است که باید با تلاش دستگاه های مرتبط این کارگروه به سمت مطلوب رهبری شود.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شورای برنامه ریزی وظیفه ارزیابی کارگروه های مختلف را دارد، افزود: در ارزیابی دبیرخانه شورای برنامه ریزی کارگروه آمایش تنها کارگروهی است که در سال گذشته تشکیل جلسه نداده که درست نیست.

عزیزی با بیان اینکه کارگروه آمایش شناختی از وضعیت استان در سطح منطقه و کشور انجام می دهد، اضافه کرد: کارگروه آمایش شناختی از وضعیت استان را برای توسعه متوازن در اختیار دستگاه ها قرار می دهد که این کارگروه طبق ماده 182 با مسئولیت معاونت راهبری رئیس جمهور و در استانها با مسئولیت معاون برنامه ریزی استاندار تشکیل می شود.

سرپرست معاونت برنامه ریزی استاندار بررسی و تصویب برنامه توسعه سرزمینی در کارگروه آمایش را در توسعه استان راهگشا دانست و گفت: این کارگروه باید از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برای تهیه نظرات علمی استفاده کند و برای تشکیل جلسات ماهانه خود برنامه ریزی کند تا از حالت غیرفعالی خارج شود.

عزیزی با بیان اینکه کارگروه آمایش سرزمینی می تواند در استعلامهای بخش خصوصی و دولتی کمک حال استان باشد، عنوان کرد: اگر این کارگروه فعال شود از دوباری کاریهای صورت گرفته برای برخی از کارها در بخش دولتی و خصوصی جلوگیری شده و اطلاعات شهرستانهای مختلف استان به راحتی در اختیار افراد حقیقی و حقوقی قرار می گیرد.

وی با اشاره به ضرورت انتشار اطلاعات مختلف توسط کارگروه آمایش استان افزود: مطالعات کارگروه آمایش باید به مرور چاپ و در اختیار فعالان بخش خصوصی و دستگاه های دولتی قرار بگیرد.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مشکل غیرفعال بودن کارگروه آمایش را کم توجهی عنوان و اضافه کرد: در مقطع فعلی مشکلی تعطیلی این کارگروه عدم تعامل دستگاه های دولتی نیست بلکه باید با اعمال نظرات دستگاه و تعریف شرح وظایف هر دستگاه، این وظایف به صورت تکلیف ابلاغ شود تا دستگاه ها در فعال شدن کارگروه آمایش تلاش کنند.

وی با بیان اینکه تفاهمی بین اعضای کارگروه آمایش وجود ندارد، افزود: تا زمانی که تکلیف اعتبار قبلی مشخص نشده و در این زمینه شفاف سازی نشود درخواست اعتبار غیر قابل قبول است و با اعتبارهای درخواستی موافقت نمی شود.

کد خبر 1627882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha