پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۴۸

اخبار انتظامی قم/

خودروی حامل تریاک به مقصد نرسید

خودروی حامل تریاک به مقصد نرسید

قم - خبرگزاری مهر: توقف پیکان حامل تریاک، اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصیل در تاریخ اول تیرماه سال 1391، واژگونی تریلی ولوو و تصادف سه دستگاه خودرو منجر به فوت دو نفر از عناوین اخبار انتظامی قم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ماموران یگان امداد فرماندهی انتظامی استان قم با اجرای طرحی، یک دستگاه خودرو پیکان حامل مواد مخدر را شناسایی و نسبت به توقیف آن اقدام کردند.

ماموران بلافاصله راننده را دستگیر و در بازرسی از داخل خودرو مقدار بیش از 40 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضبط کردند.
 
متهم به همراه مواد مشکوفه برای بررسی و تکمیل تحقیقات به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان دلالت شدند.
 
اعزام به خدمت مشمولان فارق التحصیل در تاریخ اول تیرماه سال 1391

معاون وظیفه عمومی اعلام کرد: کلیه مشمولان فارغ التحصیل دانشگاهی که زمان اعزام آنان اول تیرماه سال 91 است، در ساعت هفت صبح مورخ یک تیرماه سال 91 جهت اعزام در معاونت وظیفه عمومی استان قم حضور یابند.
 
سرهنگ محمد رضا خسروی افزود: عدم حضور به موقع در محل تعیین شده غیبت محسوب می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ آن دسته از مشمولان که به هر دلیل موفق به دریافت برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح نشده اند می توانند به نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی مراجعه و نسبت به دریافت برگ مذکور و بر اساس اطلاعات مندرج رفتار کنند.
 
وی در پایان تاکید کرد:‌ مشمولان باید برگ واکسیناسیون، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح و سایر مدارک مورد نیاز از جمله شناسنامه و کارت ملی را در هنگام مراجعه و اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.

واژگونی تریلی ولوو حادثه ساز شد

ماموران پاسگاه انتظامی 13، در پی اطلاع از واژگونی یک دستگاه تریلی بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

ماموران مشاهده کردند در اثر واژگونی تریلی، راننده خودرو موصوف به علت شدت جراحات وارده فوت کرده و با بررسی صحنه واژگونی مشخص شد علت اصلی وقوع این حادثه نقص فنی در لاستیک خودرو است.

تصادف سه دستگاه خودرو منجر به فوت دو نفر شد

ماموران پاسگاه انتظامی دامشهر با دریافت خبری مبنی بر تصادف یک دستگاه زانتیا با یک دستگاه پژو 405 و متعاقب آن یک دستگاه پیکان به محل اعزام شدند.
 
در اثر این تصادف راننده خودروی زانتیا و راننده پژو در دم فوت کردند و سرنشین خودرو پژو مصدوم، که به بیمارستان منتقل شد.
کد خبر 1628087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha