پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۹۱، ۹:۴۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شهرداری های ایلام نیازمند نیروهای تخصصی/ نبود درآمد پایدار در شهرداری

شهرداری های ایلام نیازمند نیروهای تخصصی/ نبود درآمد پایدار در شهرداری

ایلام - خبرگزاری مهر: نماینده استان ایلام در شورای عالی استانها گفت: شهرداری های استان ایلام نیازمند جذب نیروهای تخصصی و فنی است.

ابراهیم رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرداریهای استان ایلام باتوجه به قدمت آنها تخصص در حوزه های شهر و شهرداری ندارند و این مشکل به عدم نیروهای تخصص در بدنه شهرداریها استان بر می گردد.

وی بیان داشت: هرچند در سالهای اخیر اصلاحت خوبی در خصوص نیروهای تخصصی صورت گرفته ولی هنوز شهرداریهای استان به آن حدی که نیروی تخصصی و فنی در بدنه آنها باشد نرسیده است.

این مسئول علت کمبود نیروی تخصصی در بدنه شهرداریها را نبود برنامه ریزی و زمان جذب آنها اعلام کرد و افزود: همین عامل باعث شده نیروی تخصصی در بدنه شهرداریها جذب نشود.

رضایی اظهار داشت: در سالهای اخیر سازمان شهرداریها برای جذب نیروی متخصص در شهرداریها متمرکز شده است ولی اگر دوباره سهمیه برای ارگانها در نظر گرفته می شود نیروهای فنی و تخصصی وارد بدنه شهرداریها نمی شوند.

عضو شورای عالی استانها گفت: شهرداری های استان درآمد پایداری ندارند و ما به دنبال این هستیم از طریق سازمان شهرداریها کارگاههایی در حوزه مدیریت شهر احداث شود تا شهرداریها بتوانند درآمد خود را بالا ببرند و مشکل شهرداریها حل شود.

رضایی عنوان کرد: متاسفانه در بعضی از شهرداریهای استان برنامه خاصی برای مبلمان شهری ندارند چرا که وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاکم هنوز تایید نظر کارشناسان و نیروهای تخصصی در بحث مبلمان شهری نیستند و برای اجرای مبلمان شهری شهرداریها باید از طرف شورای شهر مورد حمایت قرار بگیرد و از لحاظ فرهنگی و اجتماعی باید کار شود.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر ساخت و سازهای غیرمجاز صورت می گیرد که شهرداریها قدرت برخورد با این ساخت و سازهای غیرمجاز را ندارند چرا که وضعیت اجتماعی و فرهنگی حاکم باعث شده مشکلاتی برای شهرداریها به وجود آید.

عضو عالی شورای استانها گفت: شهرداریها را نباید به عنوان یک نهاد خدماتی نگاه کرد و تفکری که بر حوزه مدیریت استان ایلام حاکم است شهرداریها را تنها به عنوان یک نهاد خدماتی می دانند.

وی بیان داشت: زمانی که شهرداری را انتصاب می کنند بیشتر به جنبه خدماتی و عمرانی نگاه می کنند درصورتی که بر اساس قوانین جدید، شهرداری یک نهاد خدماتی و اجتماعی است.

وی اظهار داشت: اگر این نگاه در استان نسبت به شهرداریها عوض شود قطعا بودجه هایی برای بحث های فرهنگی گذاشته می شود هر چند تا حدودی بعضی شهرداریها در بحث عملکرد فرهنگی خوب عمل کرده اند.

رضایی یادآور شد: امیدواریم در آینده نزدیک این نگاه که شهرداریها را به عنوان یک نهاد خدماتی می داند در استان عوض شود و گامهای فرهنگی خوبی در شهر داریها استان برداشته شود.

کد خبر 1628440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha