به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش حسین پور پیش از ظهر یکشنبه درحاشیه بازید ازمراکزخرید تضمینی دولتی گندم گلستان افزود: تعداد مراکز خرید گندم استان در سال زراعی جاری بالغ بر57 مرکز اعم از بخش دولتی ، خصوصی و تعاونی بوده است و سرعت بالای عملیات تحویل گندم کشاورزان در مراکز خرید دولتی باعث شده است که دیگردر جلوی مراکز خرید شاهد ایجاد صفوف طولانی کامیون و کامیونت ها ، همانند سنوات گذشته نباشیم و این عامل خود نیز باعث کاهش هزینه های حمل در فصل خرید امسال شده است.
وی با توصیه به کشاورزان در خصوص تحویل به موقع گندم خود به مراکز خرید یادآور شد : درحال حاضر تعداد مراکز خرید گندم دراستان به تناسب میزان کشت و برداشت درمناطق مختلف مشخص شده است و هیچ گونه نگرانی دراین زمینه وجود ندارد.
فصل خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان گلستانی از اواسط خردادماه هر سال آغاز و با توجه به روند برداشت گندم با به کارگیری مراکز خرید متعدد ، تا تحویل آخرین محموله گندم از گندمکاران محترم ادامه خواهد یافت.
امسال حدود 390 هزار هکتار از اراضی استان گلستان ، زیر کشت گندم رفته است.
نظر شما