پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۳

شمس در گفتگو با مهر:

جوراندیرو باید قبل از پیکارهای آسیایی می‌رفت/ با این شرایط سرمربی نمی‌شوم

جوراندیرو باید قبل از پیکارهای آسیایی می‌رفت/ با این شرایط سرمربی نمی‌شوم

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان با تاکید براینکه "جوراندیرو" باید قبل از مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا از تیم ملی می‌رفت، گفت: جدایی این مربی برزیلی از تیم ملی خواسته به حق اهالی فوتسال بود.

حسین شمس در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: فدراسیون فوتبال بهترین و عالی‌ترین تصمیم را در خصوص تمدید قرارداد علی صانعی اتخاذ کرد. با توجه به اشرافی که صانعی نسبت به تیم ملی دارد و طی یک سال و نیم گذشته با این تیم کار کرده است، بهترین انتخاب برای هدایت تیم ایران در فاصله کوتاه تا مسابقات جام جهانی است.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات جام جهانی 2012 نتایجی قابل قبول کسب کند، افزود: روز شنبه آقای ترابیان با بنده تماس گرفت و نظرم را در خصوص انتخاب علی صانعی جویا شد و من تاکید کردم این مربی می‌تواند در فاصله اندک تا جام جهانی به تیم ملی کمک کند. او هم از مربیان خارجی و هم از مربیان داخلی اشراف بیشتری نسبت به تیم ملی دارد و می‌تواند به این تیم کمک کند.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان در خصوص حضور یک مدیرفنی خارجی در کنار علی صانعی گفت: من به آقای ترابیان گفتم با نظر صانعی یک نفر که با او هماهنگ باشد را برای حضور در کادر فنی تیم ملی انتخاب کند. یک مربی خوب که با او کمک فکری بدهد، تمرینات را طراحی کند و ... . امیدوارم کمیته فوتسال این بار فردی را انتخاب کند که کمک حال تیم ملی باشد.

شمس اینکه عباس ترابیان به عنوان سرپرست روی نیمکت تیم ملی فوتسال بنشیند را غیرقابل قبول خواند و گفت: عباس ترابیان به عنوان رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال جایگاهش بسیار بالاست و به جای نشستن روی نیمکت باید در جمع مدیران تماشاگر فوتسال باشد. او نباید با یک حادثه شان خود را پایین بیاورد و دوباره روی نیمکت بنشیند.

وی با ابراز خرسندی از جدایی جوراندیرو از تیم ملی فوتسال گفت: این خواسته خیرخواهان تیم ملی فوتسال بود و کارشناسان این رشته ورزشی. این مربی برزیلی باید قبل از مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا از تیم ملی فوتسال می‌رفت.

"آیا با شما برای حضور در تیم ملی گفتگو شده بود؟"، شمس در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر اظهار داشت: به صورت مستقیم با من صحبتی نشده بود. اما اگر از من می‌خواستند سرمربی تیم ملی شوم با توجه به فاصله نزدیک تا مسابقات جام جهانی این مسئولیت را قبول نمی‌کردم. با اینکه هدایت تیم ملی برای هر مربی افتخار است اما من برای کار کردن در تیم ملی شرایطی را مدنظر دارم که تحقق آن گمان نمی‌کنم فعلا از عهده مسئولان فدراسیون برآید.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان در خصوص شانس موفقیت این تیم در مسابقات جام جهانی تایلند گفت: بایستی ببینیم چه اتفاقی طی ماه‌های پیش رو رخ می‌دهد و چطور تیم ملی را آماده می‌کنند. بنده به شخصه نگران مسابقات لیگ هستم، چرا که اکثر تیم‌ها قصد کناره گیری از لیگ را دارند و پیش بینی می‌کنم لیگ خوبی نخواهیم داشت. ما اگر لیگ خوبی نداشته باشیم، قطعا تیم ملی خوبی هم نخواهیم داشت.

وی در خاتمه تصریح کرد: تصمیم منطقی اتخاذ شده و قرار است صانعی در تیم ملی بماند. در این شرایط همه باید به تیم ملی کمک کرده و منافع شخصی را کنار بگذاریم. حتی اگر کسی مدعی است که می‌توانسته به تیم ملی کمک کند تا جام جهانی صبر کند و بگوید: "صانعی بهترین گزینه بوده است"!

کد خبر 1628878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha