پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۰۹

حجت الاسلام حسینی:

استفاده بهینه از آب مطالبه همگانی است

استفاده بهینه از آب مطالبه همگانی است

ابرکوه - خبرگزاری مهر: امام جمعه ابرکوه بحث استفاده بهینه از منابع آبی را مطالبه مردمی ذکر کرد و از مسئولان خواست یاری رسان جهاد کشاورزی در این عرصه باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی ظهر یکشنبه در جمع جهادگران ابرکوه به مناسبت هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: در عرصه مهم فعالیت های جهاد کشاورزی و با وجود مشکلات بسیار از جمله خشکسالی و کمبود آب، همگان باید جهاد کشاورزی را در فرهنگ سازی همچنین روی آوردن بهره برداران این بخش به آبیاری نوین یاری دهند.

وی افزود: گاهی مشاهده می شود که بحث نبود اعتبار برای مسائلی مانند کارهای زیربنایی در حیطه کشاورزی به میان می آید که به اعتقاد من بسیاری از هزینه هایی که در کشور می شود، بازدهی فعالیت های جهاد کشاورزی را ندارد و اگر در بحث استفاده صحیح از منابع آبی هر هزینه ای انجام شود، مقرون به صرفه است.

حسینی یادآور شد: بحث استفاده درست از آب کشاورزی که مطالبه مردمی نیز به شمار می‌ رود، زمینه حمایت بیشتر از کار و سرمایه ملی در شهرستان را فراهم می کند.

وی افزود: تولید ملی تنها اختصاص به تولیدات صنعتی ندارد بلکه باید در شهرستان، توسعه کشاورزی نیز در کنار صنعت به رشد و بالندگی برسد.

حسینی خطاب به جهاد گران شهرستان ابرکوه اظهار داشت: شما همیشه پیشگام حرکت در مسیر سازندگی بوده اید و انتظار می رود با همان قدرت در تمامی عرصه های عمرانی و فرهنگی کار را به پیش ببرید.

وی همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن استانی جهاد کشاورزی در ابرکوه افزود: کار ارزنده ای در پیش است و تلاش می کنیم با همکاری مردم، مسئولان شهرستان و مساعدت دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی و پتانسیل های جهاد کشاورزی ابرکوه شاهد برگزاری هر چه بهتر آن و همچنین اجرای برنامه شبی با قرآن با حضور یکی از اساتید مطرح باشیم.

کد خبر 1628967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha