به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی ظهر یکشنبه در جمع جهادگران ابرکوه به مناسبت هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: در عرصه مهم فعالیت های جهاد کشاورزی و با وجود مشکلات بسیار از جمله خشکسالی و کمبود آب، همگان باید جهاد کشاورزی را در فرهنگ سازی همچنین روی آوردن بهره برداران این بخش به آبیاری نوین یاری دهند.
وی افزود: گاهی مشاهده می شود که بحث نبود اعتبار برای مسائلی مانند کارهای زیربنایی در حیطه کشاورزی به میان می آید که به اعتقاد من بسیاری از هزینه هایی که در کشور می شود، بازدهی فعالیت های جهاد کشاورزی را ندارد و اگر در بحث استفاده صحیح از منابع آبی هر هزینه ای انجام شود، مقرون به صرفه است.
حسینی یادآور شد: بحث استفاده درست از آب کشاورزی که مطالبه مردمی نیز به شمار می رود، زمینه حمایت بیشتر از کار و سرمایه ملی در شهرستان را فراهم می کند.
وی افزود: تولید ملی تنها اختصاص به تولیدات صنعتی ندارد بلکه باید در شهرستان، توسعه کشاورزی نیز در کنار صنعت به رشد و بالندگی برسد.
حسینی خطاب به جهاد گران شهرستان ابرکوه اظهار داشت: شما همیشه پیشگام حرکت در مسیر سازندگی بوده اید و انتظار می رود با همان قدرت در تمامی عرصه های عمرانی و فرهنگی کار را به پیش ببرید.
وی همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن استانی جهاد کشاورزی در ابرکوه افزود: کار ارزنده ای در پیش است و تلاش می کنیم با همکاری مردم، مسئولان شهرستان و مساعدت دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی و پتانسیل های جهاد کشاورزی ابرکوه شاهد برگزاری هر چه بهتر آن و همچنین اجرای برنامه شبی با قرآن با حضور یکی از اساتید مطرح باشیم.
نظر شما