رحیم مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز جاری اولین جلسه ستاد تکریم مقام خبرنگار در استانداری البرز برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه نماینده استاندار، رئیس و سه عضو خانه مطبوعات، و نمایندگان اداره کل ارشاد از حاضران بودند.
وی با بیان اینکه در این جلسه چگونگی و مقدمات برگزاری مراسم روز خبرنگار در استان مورد بررسی قرار گرفت، از برگزاری مراسمی خاص برای اولین بار در این روز در استان البرز خبر داد.
مرتضوی با اشاره به اینکه دست اندرکاران برگزاری این مراسم می کوشند جایگاه واقعی و شان خبرنگار در این استان مشخص شود، از هم اندیشیهای پی در پی در خصوص برگزاری این مراسم خبر داد.
وی با اشاره به تلاش رسانه های استان در طول ایام سال و در مناسبتهای خاص اعلام کرد: استاندار البرز تاکید بسیاری بر برگزاری مراسم باشکوه امسال و تجلیل از خبرنگاران دارند و در این راستا با همکاری ارشاد، خانه مطبوعات و شهرداری کرج تلاش می شود مراسم به یادماندنی برای خبرنگاران برگزار شود.
نظر شما