پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۰۱

روحی با مهر عنوان کرد:

تحقق کشاورزی مدرن اساس توسعه اقتصادی گیلان است

تحقق کشاورزی مدرن اساس توسعه اقتصادی گیلان است

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تحقق کشاورزی مدرن اساس و بستر توسعه ساختار اقتصادی این خطه سرسبز شمال کشور است.

اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کشاورزی پیشرفته شامل برنامه‌ریزی و مدیریت هماهنگی حلقه ‌ها و کل زنجیره اقتصادی محصولات کشاورزی از مرحله قبل از تولید تا تولید و پس از تولید است.

وی اظهارداشت: زنجیره اقتصادی شامل حلقه تامین نهادهها و ماشین ‌آلات، تولید، خرید و جمع‌ آوری، صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری، فروش، توزیع و صادرات محصولات کشاورزی است.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: ایجاد تعاونی ‌ها و اتحادیه‌ های تخصصی محصولات کشاورزی به دلیل انطباق تام با تحقق اهداف اصل ۴۴ قانون اساسی، برخورداری از ظرفیتهای قانونی گسترده و وظیفه ‌مندی در کل زنجیره اقتصادی محصولات کشاورزی را به دنبال دارد.

وی بر لزوم تشکیل تعاونی ‌ها و اتحادیه ‌های تخصصی فعال و قوی در استان تاکید کرد و افزود: با تشکیل تعاونی ها می ‌توان زمینه رشد کشاورزی را فراهم کرد.

روحی ماسوله همچنین با بیان اینکه از تمام ظرفیتها و امکانات کشاورزی موجود در گیلان باید استفاده بهینه کرد، یادآورشد: این استان به دلیل وجود مواد اولیه صنایع تبدیلی کشاورزی می‌ تواند بیشترین نیاز کشور را تامین و سهم بالای در تامین نیاز صنایع تبدیلی داشته باشد.

کد خبر 1629897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha