پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ خرداد ۱۳۹۱، ۹:۳۰

در سال گذشته/

1739 حادثه در واحدهای صنعتی استان اصفهان اتفاق افتاده است

1739 حادثه در واحدهای صنعتی استان اصفهان اتفاق افتاده است

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: از مجموع حوادث ناشی از کار استان اصفهان در سال گذشته یک هزار و 739 حادثه در واحدهای صنعتی اتفاق افتاده که تعداد 104 حادثه آن منجر به فوت شده است.

محسن نیرومند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته توسط مسئولان استانی در زمینه اجرای ماده 10 یکی از مصوباتی است که در سفر رئیس جمهور به استان اصفهان انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: در سال جاری نیز برای اجرای ماده 10 قانون اصلاح ساختار و نوسازی صنایع کشور بار مالی تاکنون پیش‌بینی نشده و در قانون بودجه نیز در این زمینه اعتباری اختصاص داده نشده است.
 
معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اجرای ماده 10 را زمینه پویایی و رشد واحدهای اقتصادی عنوان کرد و افزود: با اجرای ماده 10 قانون اصلاح ساختار و نوسازی صنایع کشور ما کمک بسیار خوبی به بازسازی واحدهای صنعتی در زمینه نیروهایی که از گذشته تاکنون به علت‌های مختلف غیر فعال بودند و امکان بهره‌وری بیشتری نداشتند انجام می‌دهیم.
 
وی دیدگاه‌کارفرماها را نسبت به نیروی کار در مقایسه با زمان گذشته با تغییر بیان کرد و گفت: در حال حاضر کافرماها به عنوان سرمایه به نیروی کار نگاه می‌کنند.

نیرومند با اشاره به فعالیت واحدهای بازرسی روابط کار این اداره کل اظهار داشت: در سال گذشته 26 هزار و 191 بازرسی از واحدهای صنعتی استان اصفهان انجام شد که به منظور پیشگیری از بروز حادثه بوده است.

وی به مجموع حوادث ناشی از کار در واحدهای صنعتی اشاره کرد و ادامه داد: یک هزار و 739 حادثه در واحدهای صنعتی اتفاق افتاده که تعداد 104 حادثه آن منجر به فوت شده است.
 
معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اضافه کرد: از مجموع این تعداد حوادث کار 232حادثه منجر به قطع عضو و  یک هزار  403 حادثه نیز منجر به آسیب‌دیدگی شده است.
 
وی از احتمال تفاوت آمار حوادث ناشی از کار این اداره کل با سازمان پزشکی قانونی سخن گفت و ادامه داد: علت این تعارض یا مربوط به اتباع خارجه خارج از قانون کار بوده یا اینکه  کارگر مشمول بیمه نبوده و مایل به استفاده از مزایای بیمه نیز نبوده است.

کد خبر 1630562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha