پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۰۵

حسینی:

45 طرح آمایش صنعت و معدن خراسان شمالی در انتظار دریافت اعتبار

45 طرح آمایش صنعت و معدن خراسان شمالی در انتظار دریافت اعتبار

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: در حال حاضر 45 طرح آمایش صنعت و معدن این استان منتظر دریافت اعتبار هستند.

سید ابراهیم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از مجموع 119 طرح آمایش صنعت و معدن استان تاکنون 16 طرح اجرا شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد، تامین اعتبار 12 طرح نیز در بانک‌های عامل مصوب شده است افزود: همچنین 33 طرح نیز برای تامین اعتبار در دست بررسی بانک هستند.

حسینی اعلام کرد: بر این اساس در حال حاضر در مجموع 45 طرح آمایش صنعت و معدن خراسان شمالی منتظر دریافت اعتبار هستند.

این مسئول در ادامه از انتخاب مجری برای 25 طرح آمایش صنعت و معدن در خراسان شمالی خبر داد و اظهار داشت: طرح‌های انتخاب شده در حال تکمیل پرونده به منظور معرفی به افراد سرمایه گذار هستند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این در حال حاضر 33 طرح آمایش صنعت و معدن خراسان شمالی نیز به منظور واگذاری در حال طی مراحل بررسی در دفتر سرمایه گذاری وزارت هستند.

این مسئول با بیان اینکه در مجموع سفرهای دور اول و دوم هیئت دولت به خراسان شمالی 900 میلیارد تومان بودجه برای طرح‌های آمایش صنعت و معدن استان در نظر گرفته شد اعلام کرد: در دور سوم سفر ریاست جمهوری نیز حدود 200 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح‌ها اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: تاکنون بخشی از این بودجه جذب شده اما این میزان برای دست یابی به هدف نهایی و اجرای تمامی 119 طرح پاسخگو نبوده است.

سید ابراهیم حسینی میزان بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح‌ها را 570 میلیارد تومان ذکر و تصریح کرد: اگر بتوانیم بودجه لازم را از سازمان مرکزی دریافت کنیم با راه اندازی طرح‌های آمایش صنعت و معدن در خراسان شمالی در مجموع برای حدود 6 هزار نفر اشتغال زایی می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی با اعلام اینکه هم اکنون نماینده ویژه این نهاد در مرکز کشور پیگیر جذب بودجه طرح‌های آمایش صنعت و معدن است اظهار امیدواری کرد: با جذب بودجه مورد نیاز و اجرای طرح‌های مذکور، بخش زیادی از مشکلات بیکاری جوانان در این استان مرتفع شود.

در خراسان شمالی بالغ بر 425 طرح تولیدی و صنعتی فعال بوده که با 11 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری، برای 13 هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد کرده است.

کد خبر 1630772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha