پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۱۵

عباس پور در گفتگو با مهر:

مازندران میزبان لیگ ایت بال شد

مازندران میزبان لیگ ایت بال شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد مازندران گفت: با حضور ده تیم، لیگ ایت بال قهرمانی استان در مازندران برگزار می شود.

اصغر عباس پور در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری مسابقات ایت بال قهرمانی بانوان مازندران با حضور شرکت کنندگانی از شهرهای مختلف مازندران در چالوس خبر داد.

وی افزود: در پایان این رقابت های یکروزه، بهشاد منصوری  از چالوس به مقام قهرمانی رسید، طلعت عسگری از نوشهر دوم شد و مقام سوم این مسابقات به سمیرا ایکانی  از چالوس رسید.

عباس پور ادامه داد: کمیته فنی مسابقات، ماریار قربانی  از بابلسر را به عنوان بازیکن اخلاق و  کوثر کمالی  از بابلسر را به عنوان فنی ترین بازیکن مسابقات معرفی کرد.

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد مازندران ادامه داد: نفرات برتر این رقابتها به مسابقات قهرمانی ایت بال بانوان کشور که تیرماه امسال در کرج برگزار می شود اعزام خواهند شد.

وی بیان داشت: در رقابت های ایت بال، تیم هایی از شهرهای مختلف استان حضور دارند که برای کسب عنوان قهرمانی با یکدیگر مسابقه خواهند داد.

وی بیان داشت  این رقابتها برای اولین بار به صورت رفت و برگشتی برگزار می شود و تلاش کردیم با تغییر شیوه برگزاری بازیها از متمرکز به دوره ای، کیفیت لیگ استانی را افزایش دهیم.

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد مازندران از شرایط فعلی این رشته در مازندران ابراز رضایت کرد و گفت: تلاش می کنیم با برنامه ریزی بهتر، این رشته جذاب را در تمامی شهرها برای مردان و زنان فعال کنیم.

عباس پور ادامه داد: در حال حاضر 150 ورزشکار در مازندران این رشته را به صورت حرفه ای دنبال می کنند که در صورت فعال شدن هیئت های شهرستانی دیگر، این تعداد افزای بیشتری خواهد یافت.

وی به حضور دو مازندرانی در اردوی تیم ملی ایت بال اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری لیگ استانی این رشته می تواند بر تعداد ملی پوشان ایت بال مازندران بیفزاید.

کد خبر 1631169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha