به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فوقی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اوقات فراغت بستر مناسبی برای بروز خلاقیت ها و نوآوری ها بوده، چون ذهن انسان به فعالیت موظفی، مشغول نیست از این رو میتواند فارغ از قالبهای از پیش طراحی شده به مسایل مورد علاقه خود بپردازد.
وی با بیان اینکه خانوادهها باید در راستای تقویت باورهای دینی فرزندانشان بیشتر تلاش کنند، ادامه داد: باید تقویت باورهای دینی بیش از این مد نظر قرار گیرد و این امر را میتوان در برنامههای اوقات فراغت نیز گنجاند.
فوقی با اشاره به اینکه کانون های مساجد بستر مناسب رشد و اعتلای فرهنگی جوانان هستند، تصریح کرد: غنی سازی اوقات فراغت با توجه به تداوم تهدید هجمه های دشمنان، نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبارات لازم و برنامه ریزی مناسب است.
این مسئول تدوین برنامه های فرهنگی را از جمله برنامه های کانون های مساجد مازندران دانست و گفت: کانون های مساجد، مکان و جایگاه هنر خوب بودن و تعالی را رشد و نمو می دهند.
وی اوقات فراغت را فرصتی مناسب برای تربیت نسل جوان با آموزه های ناب و ارزشمند اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده بهینه از این اوقات در کانون های فرهنگی و هنری مساجد که علاوه بر مکان مذهبی، مکان مناسب ارتقای فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و غیره نیز هستند باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
فوقی با تاکید بر ضرورت ارتقای فرهنگ دینی در جامعه، افزود: در صورت معرفی الگوی برتر می توانیم الگویی شایسته را جایگزین الگوهای ناشایست کنیم.
وی با اشاره به اینکه اوقات فراغت از حساسیت ویژه ای برخوردار است، افزود: این اوقات فرصتی طلایی است تا مساجد به عنوان بهترین پایگاه نشر معارف اسلامی به نیازهای عبادی، آموزشی، سیاسی و نظامی افراد پاسخ دهند.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، به رسالت سنگین متولیان فرهنگی اشاره و افزود: اهداف انقلاب، اسلام و مقام معظم رهبری توسط اصحاب مساجد دنبال می شود.
وی بیان داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد از مکان های مورد اعتماد خانواده ها برای گذران اوقات فراغت فرزندانشان هستند و این اعتماد مهم ترین مزیت کانون ها نسبت به دیگر مکان های مشابه است.
فوقی ادامه داد: کانون های مساجد دارای بستری مناسب برای انجام فعالیت های فرهنگی هستند که از جوانان و نوجوانان برای انجام فعالیت های خود بهره می برد و این امر حس همیاری، همکاری و مسئولیت پذیری را در آنها تقویت کرده و موجب جذب آنها به مساجد می شود.
وی با اشاره به اینکه برنامه های اوقات فراغت استان مازندران در سال 91 نیز همانند چند سال گذشته بر اساس طرح آسمانی ها برگزار می شود، ادامه داد: در این طرح اولویت برگزاری کلاس های آموزشی با کلاس های فرهنگی، هنری و قرآنی است و در تابستان سال جاری دوره ششم آن در راستای غنی سازی اوقات فراغت اجرا می شود.
فوقی مهم ترین و شاخص ترین برنامه کانون های مساجد استان مازندران در سال جاری را اجرای طرح 1446 دانست و توضیح داد: این طرح به منظور بهره مندی مخاطبان و بهینه سازی اوقات فراغت تابستانی به ارائه شیوه های مختلف حفظ، آموزش روانخوانی و روخوانی قرآن، ترجمه می پردازد.
این مسئول، توجه جدی به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در برنامه ریزی های اوقات فراغت و ترویج و ارتقای سطح معلومات و دانش دینی مخاطبین در موضوعات قرآنی، اعتقادی، اخلاقی و اهتمام مضاعف به بزرگداشت مناسبت های مذهبی و مقارن با ایام اوقات فراغت به ویژه ماه های با برکت شعبان، رمضان و شوال را از جمله وظایف این طرح بیان کرد.
وی تداوم برنامه های تابستانی را از جمله مواردی دانست که باید مد نظر قرار گیرد و تاکید کرد: فقدان هدف در برنامه های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد، مخرب است زیرا فقدان برنامه مناسب، فراغتی بیمارگونه در برنامه های جوانان ایجاد می کند که این امر شایسته کانون های مساجد نیست.
نظر شما