به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد حسین موسیپور در دیدار رئیس و مسئولان مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان قم در سخنانی اظهار داشت: یکی از مشکلات عمده در نظام آموزش عالی کشورمان، عدم توجه و غفلت از نیازها، واقعیتها و ضرورت های جامعه در فضای دانشگاهی کشورمان است.
وی با بیان اینکه متأسفانه تاکنون فارغ التحصیلان دانشگاهها متناسب با نیاز جامعه آموزشهای لازم را فرانگرفته اند، افزود: رشد و پیشرفت و شکوفایی جامعه در گرو آمیختگی آموزش های نظری و علمی در مراکز آموزشی و متناسب کردن شغل و شاغل در کشورمان و تربیت متخصصان در عرصه های مختلف است.
دانشگاه علمی کاربردی حلقه مفقوده در نظام آموزش عالی کشور است
استاندار قم دانشگاه علمی کاربردی را حلقه مفقوده در نظام آموزش عالی کشور دانست و گفت: رویکرد این مجموعه در تربیت متخصصان و دانش آموختگان متناسب با نیازها و ضرورت های جامعه باید به دیگر دانشگاهها و نهادهای آموزشی سرایت پیدا کرده و قطعا راه تولید و ارتقاء علم و دانش در جامعه و اشتغالزایی پایدار در مسیر نهفته است.
وی با بیان اینکه استان قم حرکت پرشتابی را برای رشد و توسعه و عمران و آبادنی در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و عمرانی آغاز کرده است، تصریح کرد: با توجه به جایگاه علمی، معنوی و تاریخی قم، ظرفیتها و توانمندی های گسترده ای در این خطه مقدس وجود دارد که باید از آنها در مسیر رشد و پیشرفت و تعالی استان به خوبی بهره مند شویم.
حجت الاسلام موسی پور با اشاره به صدور 1761 مجوز بهره برداری طرح صنعتی و تشکیل کارگروه ویژه توسعه بخش کشاورزی در استان قم افزود: تحقق اهداف توسعه ای و عمرانی استان منوط به تربیت افراد توانمند، متخصص و آگاه در عرصه های مختلف و ارائه آموزش های لازم فنی و حرفه ای برای جوانان است.
وی خواستار تعامل جدی و هماهنگی لازم دانشگاه جامع علمی کاربردی با دیگر نهادها و دستگاههای اجرایی استان شد و گفت: مسئولان امر باید زمینه ها و تمهیدات لازم برای شناسایی نیازمندی های استان در عرصه های مختلف و ارائه آموزشهای لازم علمی و عملی به متقاضیان را فراهم بیاورند.
کشور نیازمند نیروهای متخصص، با انگیزه ومتعهد است
استاندار قم همچنین توانمندسازی و بروز رسانی دانش و آگاهی نیروهای شاغل در استان را در جهت رشد و شکوفایی هرچه بیشتر ظرفیت ها و توانمندی های استان بسیار مهم و مؤثر عنوان کرد و افزود: وجود برخی باورهای غلط در نظام آموزش عالی کشورمان باید با نوع آموزشها و دیدگاه ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی از میان برداشته شود.
وی با بیان اینکه کشورمان نیازمند نیروهای متخصص، با انگیزه ومتعهد می باشد، خواستار تقویت هویت دینی و ملی در میان نسل جوان کشورمان شد و گفت: ارتباط مؤثر دانشجویان علمی کاربردی با طرحها و پروژه های عمرانی استان می تواند به عنوان بهترین کارگاه های آموزشی برای کارآموزان مطرح شده و تأثیرات متقابل بر دانشجویان و مسوولان داشته باشد.
ارائه آموزشهای برون مرزی برای طلاب خارجی
محرابی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین برنامه ها و اقدامات این مجموعه، از برگزاری دوره های آموزشی فرش بافی، تراش سنگهای زینتی، تجارت الکترونیک، ساخت زیورآلات و مدیریت مساجد تا یک ماه آینده برای نخستین بار در کشور خبر داد.
وی با بیان اینکه ارائه آموزش های برون مرزی به ویژه برای طلاب خارجی در دانشگاه علمی کاربردی استان قم به عنوان پایلوت کشوری در دستور کار قرار گرفته است، اظهارداشت: این دانشگاه با برخورداری از ویژگی های برجسته و ارائه آموزشها و برگزاری کارگاه های عملی، می تواند به عنوان محور رشد و توسعه و آبادانی استان قم مطرح شود.
گفتنی است در حال حاضر بیش از 6 هزار دانشجو در 8 رشته متنوع در 19 مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم مشغول به تحصیل بوده و این نمایشگاه تاکنون 3 هزار و 500 فارغ التحصیل داشته است.
قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم تحقق اهداف توسعهای و عمرانی قم را در گرو تربیت افراد متخصص و توانمند عنوان کرد.
کد خبر 1631783
نظر شما