به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل هادی نژاد از برپایی نمایشگاه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبرداد و افزود: با توجه به افزایش تقاضای عمومی جهت تامین مایحتاج و کالاهای ضروری در ایام ماه مبارک رمضان، جهت تنظیم بازار همانند سالهای گذشته نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در ساری برپا می شود.
وی زمان برگزاری نمایشگاه را 22 تیرماه سالجاری اعلام نمود و افزود: این نمایشگاه به مدت 15 روز با همکاری مجمع امور صنفی به عنوان مجری نمایشگاه نسبت به عرضه کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، برنج، روغن و شکر، لبنیات اقدام خواهد شد.
هادی نژاد افزود: سعی شد از واحدهای تولیدی، شرکتهای تعاونی و پخش عمده جهت شرکت در نمایشگاه دعوت شود و با قیمت گذاری توسط کارشناسان اصناف حداقل 15 درصد زیر قیمت بازار تعیین که تمامی غرفه ها توسط بازرسان این نظارت و بازرسی خواهد شد.
نظر شما