به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برگزاری کارگاه علمی آموزشی اثرات قاچاق کود و سم در بخش کشاورزی این استان در بسطام، هدف از برگزاری این همایش را افزایش شناخت و حساسیت در عوامل اجرایی و نظارتی بخش کشاورزی نسبت به پدیده قاچاق کود و سم ذکر کرد.
وی، ایجاد وحدت رویه در شیوه کنترل و مقابله با پدیده قاچاق، تبیین رویکرد های فنی، قانونی، نظارتی، انتظامی و اجرایی در رابطه با شبکه قانونی تولید، توزیع و مصرف بهینه کود و سم و بررسی آثار سوء قاچاق کود و سم به جنبه های مختلف بخش کشاورزی را از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه بیان کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ضمن تاکید بر تولید محصول سالم گفت: برای محقق شدن تولید 25 درصد از محصول تحت عنوان محصول سالم در طی یک برنامه پنج ساله، در استان باید سطح زیر کشت تولید این محصولات از 7 هزار و 490 هکتار در سال 90 به 29 هزار و 450 هکتار در سال 94 برسد.
موسوی همچنین به مواردی از جمله مفهوم قاچاق کود و سم، علل و انگیزه گرایش به قاچاق، وظیفه عوامل اجرایی و نظارتی، تهدیدات و آثار سوء قاچاق کود و سم در بخش کشاورزی و اقدامات و راه کارها و ... اشاره کرد.
رئیس دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان نیز در خصوص این کارگاه گفت: یکی از مقوله هایی که دولت برای آن هزینه می کند تا زمینه توسعه فراهم شود، بخش کشاورزی است.
سید علی هاشمی گفت: بر خلاف کسب روزی حلال در بخش کشاورزی، برخی مشاغل ناپسند بر بخش کشاورزی تاثیرگذارند و از روش های غیر مشروع به دنبال سود هستند که از آن به عنوان اقتصاد پنهان نام برده می شود که همان امر قاچاق است.
وی افزود: قاچاق نهاده های کشاورزی به این دلیل مهم است که علاوه بر ضربه به اقتصاد کشور به سلامت جامعه هم ضربه می زند.
نظر شما