به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن کازرونی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان کرج که در مصلای کرج برگزار شد، اظهارداشت: قوه قضاییه همانند دستگاه صافی و فلیتر است که آلودگی های جامعه را تصفیه می کند و این دستگاه تضمین کننده امنیت و ادامه حیات جامعه است.
وی با اشاره به اینکه مدیران دستگاه قضایی پاکدامن هستند، اضافه کرد: حساسیت دستگاه قوه قضائیه بسیار بالا است که نظارت درونی آن باید بیشتر شود.
وی اظهارداشت: اقتدار قدرت و جلب اعتماد مردم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است بنابراین این امر باید در دستگاه قضایی مورد توجه قرارگیرد.
حجت الاسلام کازرونی گفت: مردم با رفع حاجتشان می توانند نسبت به یک دستگاه اجرایی اعتماد کنند بنابراین توجه به این موضوع در نظام اسلامی ضروری است.
امام جمعه کرج ادامه داد: امروزه تهمت های مختلفی به جامعه روحانیت و سپاه زده می شود باید اخلاق و معنویت سرلوحه قرار گیرد.
وی گفت: امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری همواره بر نقش موثر سپاه در انقلاب اسلامی تاکید داشته اند که امروزه این نقش در پیشرفت و تامین امنیت کشور مشهود است.

کرج - خبرگزاری مهر: امام جمعه کرج گفت: قوه قضائیه تضمین کننده امنیت و ادامه حیات جامعه است.
نظر شما