به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود عظیمی صبح شنبه در بازدید مسئولان شهرستان مهریز از شهرک صنعتی این شهرستان، اساسی ترین مشکل صنعتگران مستقر در شهرک صنعتی مهریز را کمبود آب عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون سه حلقه چاه در این شهرک حفر شده است که میزان بسیار کمی آبدهی داشته و باید راه حل فوری از طریق اتصال آب انتقالی به شبکه داخلی آب شهرک از سوی شرکت آب منطقه ای اقدام شود.
وی افزود: صنایع به آب وابسته هستند و بقای آنها در گرو تامین زیرساختهاست و لازم است مسئولان امر در زمینه چاره اندیشی کنند.
فرماندار مهریز نیز در این بازدید با تاکید بر ضرورت حل سریع این موضوع عنوان کرد: کمبود آب سال گذشته نیز مشکلاتی را برای صنعتگران شهرستان مهریز به وجود آورده بود.
مشکلات شهرک صنعتی مهریز هرچه سریعتر رفع شود
مهدی کیانی مقدم خواستار تسریع در اجرای انتقال آب به شهرک صنعتی مهریز و تلاش در راستای رفع هرچه سریعتر مشکلات این شهرک شد.
نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید بر رفع مشکل آب این شهرک اظهار داشت: کمبود آب یکی از اساسی ترین مشکلات استان یزد طی چند سال اخیر است که در بخش صنعت نارضایتی صنعتگران را موجب شده است اما امیدواریم با اقدام سریع شرکت آب منطقه ای این مشکل به سرعت برطرف شود.
احتمال بیکاری دو هزار کارگر در مهریز/ آب منطقه ای چاره اندیشی کند
حجت الاسلام دخیل عباس زارع زاده افزود: در صورت عدم تامین آب واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی مهریز، صنایع به تعطیلی کشیده می شود و بیش از دو هزار کارگر بیکار می شوند که این امر خود بحرانی جدی است.
وی افزود: بیکاری به طور قطع تبعات و آسیب های اجتماعی به دنبال خواهد داشت بنابراین تا دیر نشده لازم است مسئولان آب منطقه ای برای تامین آب شهرک صنعتی مهریز اقدام کنند.
زارع زاده با انتقاد از عدم رعایت عدالت در تقسیم آب انتقالی گفت: برخی شهرستانهای سهمیه بیشتری از آب انتقالی دارند و تمام سهمیه خود را نیز از همان اول دریافت کردند اما شهرستانی نظیر مهریز سهم کمی از آب انتقالی داشت که بخشی از این آب نیز هنوز به این شهرستان تخصیص نیافته است.
نظر شما