سید عبدالله عمادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: به منظور پیشگیری و همچنین مقابله با آسیبهای اجتماعی امسال بودجه نسبتا خوبی اختصاص داده شده است به همین دلیل امیدواریم بتوانیم براساس برنامه ریزی دستگاههای حمایتی و فعالی در این خصوص اقدامات مفیدی انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه اعتبار 40 میلیارد تومانی مربوط به آسیبهای اجتماعی در اختیار سازمان بهزیستی قرار داده خواهد شد ، تاکید کرد: باتوجه به اینکه بهزیستی معاونتی مربوط به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دارد و تاکنون نیز برنامه ریزیهای مناسبی انجام داده به همین دلیل این بودجه به آنها پرداخت می شود.
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نوع و مدل آسیبهای اجتماعی درهر منطقه و استانی متفاوت است به همین دلیل اطلس آسیبهای اجتماعی در استانها از سوی بهزیستی آماده شده که بر اساس آن می توان برای کاهش و از بین بردن آسیب هر شهر و محدوده ای به طور خاص برنامه ریزی کرد.
عمادی در پاسخ به این سوال که سرانجام نرخ افزایش تعرفه ها در سال جاری مشخص خواهد شد یا خیر ، گفت: به دلایل مختلفی تشکیل شورای عالی بیمه مدتی به تعویق افتاد اما به طور حتم و طبق قرار قبلی بامسئولان وزارت بهداشت قرار است این هفته مشخص شود که امیدواریم این اتفاق بیافتد و نرخ تعرفه ها مشخص شود.
وی در مورد افزایش میزان تعرفه های درمانی نیز افزود: هنوز با بخش درمان در این خصوص توافقی حاضل نشده است اما قرار است در جلسه میزان افزایش آن مشخص شود.
نظر شما