حمید رضا حاجی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بخشنامه نحوه همکاری با پیش دبستانی ها از سوی وزارتخانه آماده شده است و در دو یا سه روز آینده این بخشنامه ابلاغ می شود.
وی افزود: آموزش و پرورش همواره درصدد حمایت از پیش دبستانی ها بوده و باید این مراکز با توجه به نیاز کشور روز به روز رشد کنند.
به گفته حاجی بابایی، ارگانهای مختلف همچون بهزیستی و یا بخش خصوصی خود مراکز پیش دبستانی دارند و آموزش و پرورش به عنوان یک ارگان آموزشی و تربیتی کمک های لازم را به این مراکز می کند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مراکز پیش دبستانی شامل سه قسمت تولید محتوا، نظارت و اجراست که سازمان مدارس غیردولتی بخش اجرا را به عهده دارند و اگر مراکزی مجوز برای راه اندازی پیش دبستانی بخواهند ،سازمان مدارس غیردولتی مجوز لازم را صادر می کنند، همچنین به اعلام شده است که در صورت امکان برای راه اندازی پیش دبستانی، مدارس به شرکت ها اجاره داده شود.
حاجی بابایی درباره اقدامات آموزش و پرورش برای برای پیشگیری دانش آموزان از مواد مخدر توضیح داد: آموزش و پرورش با اصلاح ساختار معاونت تربیت بدنی و سلامت و اداره کل پیشگیری و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی را تشکیل داد.
وی افزود: این ستاد در سراسر کشور تقویت و تعداد مشاوران مدارس را از 10 هزار به 23 هزار نفر و همچنین مراقبان بهداشت را از سه هزار نفر به 13 هزار نفر افزایش داده ایم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه در زمینه پیش گیری از آسیبهای اجتماعی کار میلیونی انجام داده است، تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کلاسهایی برای اولیا برگزار می شود، ضمن آنکه اطلاع رسانی های لازم به دانش اموزان نیز در این حوزه صورت می گیرد.
حاجی بابایی با تاکید بر نقش خانواده در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: باید رابطه فرزندان با پدر و مادر بازتعریف شود و در سند تحول بنیادین این بازتعریف صورت گرفته است و در این سند نهاد خانواده را تقویت کرده تا خانواده ها و دانش آموزان بیشتر در کنار یکدیگر قرار گیرند.
نظر شما