پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۱۱

عصر امروز صورت گرفت؛

انعقاد قرارداد 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی و بانک ملی

انعقاد قرارداد 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی و بانک ملی

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی از انعقاد قرارداد 2 میلیارد دلاری با بانک ملی برای عاملیت در طرحهای پتروشیمی، نیروگاهی، سیمانی و پالایشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا فرزین عصر امروز سه شنبه در مراسم انعقاد قرارداد عاملیت بانک ملی به ارزش 2 میلیارد دلار گفت: در سال جاری بدنبال این هستیم که بخشی از منابع صندوق توسعه ملی را به دلیل اهمیت سال تولید ملی به بخش صنعت اختصاص دهیم.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با اعلام اینکه استراتژی های صندوق در این زمینه تدوین شده است اظهار داشت: اخیرا تفاهم نامه ای با وزارت صنعت، معدن و تجارت به ارزش 10 میلیارد دلار از محل منابع صندوق منعقد شد تا به طرحهای صنعتی و تجاری کشور اختصاص یابد .

فرزین خاطرنشان کرد: بدنبال افزایش عاملیت بانکهایی هستیم که با صندوق همکاری دارند و برای امسال 3 بانک را در دستور کار قرار دادیم و امروز قرارداد عاملیت بانک ملی به عنوان اولین بانک کشور به مبلغ 2 میلیارد دلار انتخاب شده است.

وی با تاکید بر اینکه طرحهای پتروشیمی، سیمانی، پالایشگاهی و نیروگاهی اولویت هایی است که توسط صندوق برای اختصاص این میزان منابع اعلام شده است افزود: این قرارداد می تواند تاثیر مثبتی در وضعیت نیروگاهها و صنایع پتروشیمی داشته باشد.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه در آینده قرارداد عاملیت ریالی نیز خواهیم داشت گفت: صندوق توسعه ملی بدنبال اختصاص منابع صندوق برای توسعه کشور است.

کد خبر 1635934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha