پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۸

موسی نژاد:

سه هزار مددجوی کمیته امداد در کردستان توانمندسازی می شوند

سه هزار مددجوی کمیته امداد در کردستان توانمندسازی می شوند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: تا پایان سال جاری سه هزار مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمند سازی می شوند.

قنبر موسی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 9 هزار و 600 فرصت شغلی در راستای توانمند سازی مددجویان این نهاد مردمی ایجاد شده است.

وی افزود: حرکت به سمت توانمند سازی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد با ایجاد اشتغال یکی از اولویت های این نهاد مقدس است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان بیان کرد: همچنین در سال گذشته چهار هزار و 500 مددجوی تحت پوشش کمیته امداد به خودکفایی رسیدند.

موسی نژاد ادامه داد: توانمند سازی، خودکفایی و خروج بیش از سه هزار مددجوی تحت پوشش خدمات مستمر کمیته امداد از سیاست های اصلی این سازمان در سال جاری است و به همین دلیل ساز و کارهای لازم برای عملی کردن این مهم فراهم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحقق 100 درصدی مصوبات سفر رهبری در کردستان در بخش کمیته امداد گفت: برای اجرای پروژه های مختلف و رفع نیازهای نیازمندان 26 میلیارد و 800 میلیون تومان تخصیص داده شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در کردستان یادآور شد: در سال گذشته 100 میلیارد تومان به منظور توانمند سازی مددجویان تحت پوشش برای مستمری، اشتغال و ... تخصیص داده شده است.

موسی نژاد افزود: 50 درصد اعتبارات موجود در قالب وام های قرض الحسنه و به منظور ایجاد اشتغال پرداخت شده است.

وی ادامه داد: شناسایی روستاهای محروم و کاهش خدمات در مناطق برخوردار از اولویت های اصلی سازمان در سال جاری است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان در پایان گفت: امیدواریم با توجه به اقدامات صورت گرفته و تبدیل فرهنگ مستمندی به کار و تلاش در آینده نزدیک شاهد ریشه کنی فقر در کشور و به خصوص استان کردستان باشیم.

کد خبر 1636590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha