پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۳

ناآرامی درایالت راخین ؛

افزایش آمار تلفات خشونت های مذهبی در غرب میانمار/ 78 کشته و 30 هزار بی خانمان

افزایش آمار تلفات خشونت های مذهبی در غرب میانمار/ 78 کشته و 30 هزار بی خانمان

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: بنابر آمار منتشر شده توسط دولت میانمار، آمار تلفات انسانی نا آرامی های اخیر در ایالت "راخین" در غرب این کشور به 78 نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از رسانه های میانمار، به دنبال درگیرهای و خشونت های مذهبی در این ایالت، 87 نفر مجروح و بیش از 30 هزار نفر بی خانمان شده اند.

بر اساس این گزارش علاوه برکمکهای بشر دوستانه از طرف سازمان ملل متحد و دیگر سازمانهای غیردولتی به آسیب دیدگان ، دولت میانمار با برپایی 37 چادر به افراد بی خانمان سرپناه داده است.

نا آرامی ها و خشونت های مذهبی در ایالت "راخین" میانمار خرداد امسال به اوج رسید اما به دنبال مذاکرات دولت با گروههای درگیر، روند برقرای آرامش در این ایالت آغاز شده است.

درگیری های فرقه ای میان مسلمانان و بودائیان میانمار که پس از حمله بوداییان به اتوبوس حامل مسلمانان و کشته شدن یک زن آغاز شد.

استان راخین در میانمار که دارای اکثریت بودایی است محل زندگی تعداد زیادی از مسلمانان است که از ظرف سازمان ملل به عنوان اقلیتی که مورد بیشترین آزار و اذیت قرار می گیرند ، مطرح هستند.

مسلمانان میانمار به عنوان یک اقلیت از سوی دولت این کشور به رسمیت شناخته نمی شوند و فاقد حقوق شهروندی هستند.

پیشتر نیز مسلمانان میانماری مقیم مالزی برای پایان دادن به این خشونت ها با تجمع در مقابل مسجد ملی مالزی ضمن محکوم کردن این خشونت ها ، خواستار مداخله سازمان ملل متحد در غرب میانمار شد.

کد خبر 1636796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha