به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی چهارشنبه در جمع مردم دامغان در مسجد جامع این شهر با اشاره به اینکه هفتم تیر یک تاریخ برای ملت ایران بود، افزود: شهادت شهدای هفتم تیر ماه یک سرمایه گذاری عظیم بود.
وی تصریح کرد: دشمن برای بمب گذاری در حزب جمهوری اسلامی ایران و از بین بردن سرمایه های نظام هدف گذاری کرده بود که از این طریق سرمایه های نظام را از بین ببرد.
متکی یادآور شد: هفتم تیر دارای دو برگ جداگانه بود که یک قسمت آن عمق و خباثت دشمن را به همراه داشت که از سوی دشمنان انقلاب اسلامی ایران طراحی و دنبال شد و دیگری جان برکفانی بودند که بر حقانیت این نظام شهادت داده و جان خود را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند.
وزیر سابق امور خارجه کشورمان گفت: هفتم تیر سال 61 میعادگاه کسانی بود که در مقابل ترفندها و دسیسه های دشمنان مقاومت و ایستادگی کردند.
متکی اضافه کرد: بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر امروزه به مانند بزرگداشت عاشورا و محرم است که راه حقانیت و حق از باطل را به ما نشان داد.
وی به نقش و جایگاه روحانیون در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و اظهار داشت: روحانیون مرزبانان عقیدتی جامعه ما هستند.
متکی اضافه کرد: امروز دشمن در تلاش است از راه های مختلف به روحانیون ضربه وارد و این قشر را از صحنه جامعه حذف کند.
وی یادآور شد: روحانیون باید به مسائل جامعه دقت کافی داشته باشند و مسئول روز را به خوبی رصد و ملت را آگاه کنند.
وزیر سابق امور خارجه، از مردم استان سمنان و به ویژه مردم شهرستان دامغان به عنوان مردمی مومن، متدین و انقلابی یاد کرد و اظهار داشت: مردم استان سمنان و به ویژه شهرستان دامغان دین خود را در جهت پایداری انقلاب اسلامی ایران و دفاع از آن تقدیم کردند که سند زنده آن تقدیم 3 هزار شهید از این استان و 600 شهید از شهرستان دامغان است.
متکی در پایان گفت: شهادت شهیدان سید حسن شاهچراغی و سید ابوالقاسم داوودالموسوی دامغانی نمایندگان مردم شریف شهرستان های دامغان و رامهرمز برگی دیگر از سند پر افتخار استان سمنان و شهرستان دامغان به حساب می آیند.
نظر شما