به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی لزیری امروز پنجشنبه در این باره افزود: دعاهای رسیده به دبیرخانه جشنواره از لحاظ روان شناسی و جامعه شناسی آثاری قابل تعمق هستند، بدین صورت که برای مثال در منطقه ای مانند ایلام چه نگرش و شرایطی حاکم است که می توان از این مواد خام به عنوان یک کار تحقیقاتی توسط اساتید واحد تحقیقات دانشگاه مورد بررسی قرار گیرد چرا که بهره گیری از نتایج همین آثار برای سیاست گذاری های آینده کشور مفید خواهد بود.
وی تصریح کرد: در دعاهای رسیده به آثاری بر می خوریم که نشان می دهد این کودکان قضاوتی صادقانه و بی نظیر در مورد شرایط زندگی خود دارند که ما بزرگترها تا زمانی که به کودک درون خود مراجعه نکنیم متوجه عمق این دعاها نمی شویم، در صورتی که با توجهی بیشتر می توانیم این آروزها و خواسته ها را تقویت کرده و در طولانی مدت به تحقق آنها دامن بزنیم.
لزیری با اشاره به استقبال بی نظیر کودکان از هفتیمن جشنواره سراسری دستهای کوچک دعا گفت: یکی از علل اساسی آن اطلاع رسانی دقیق و به موقع است که اگر این مهم صورت نمی گرفت استقبالی این چنین صورت نمی گرفت.
به گفته وی، پس از هفت سال از برگزاری جشنواره دستهای کوچک دعا، امروز این جشنواره آنقدر در میان قشر کودک و نوجوان خوش درخشیده که همه ساله کودکان با آمادگی هر چه بیشتر منتظر زمان ارسال آثار خود هستند.
هفتیمن جشنواره دستهای کوچک دعا با مشارکت اداره کل تبلیغات اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اداره کل آموزش و پرورش استان، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز، شبکه دو سیما، شبکه قرآن سیما، سازمان بسیج هنرمندان استان و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان استان برپا می شود.
هفتمین جشنواره سراسری دستهای کوچک دعا به منظور انتخاب بهترین دعای کودکان ایرانی 10 تیرماه در محل مجتمع پتروشیمی تبریز به همت حوزه هنری آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.

تبریز - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی و عضو هیئت انتخاب هفتمین جشنواره سراسری دستهای کوچک دعا گفت: دعا هم مثل خداشناسی امری ذاتی است که از ابتدای خلقت در جوامع بشری وجود داشته و در این میان کودکان نیز با آمال و آرزوهای خود زندگی می کنند که ما هم می توانیم این کشش ذاتی کودک را تقویت و به نوعی کانالیزه کنیم.
کد خبر 1637440
نظر شما