پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ تیر ۱۳۹۱، ۹:۵۴

محرری خبر داد:

صندوق پژوهش و فناوری قم حمایت می‌شود

صندوق پژوهش و فناوری قم حمایت می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار قم گفت: ترتیبی اتخاذ می کنیم که حتی المقدور سه بخش دولتی استانداری، دانشگاه قم و پارک علم و فناوری قسمتی ازمنابع صندوق پژوهش و فناوری استان قم را تامین کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن محرری شامگاه پنج شنبه در نشست شورای پارک علم و فناوری قم که در ساختمان پارک عم و فناوری قم برگزار شد، گفت: از آنجا که صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری  پشتوانه اصلی علم و فناوری استان است سعی داریم این صندوق به بهترین و کامل ترین نحو با ورود بخش های دولتی و خصوصی حمایت شود.

سرمایه گذاری در صندوق بسیار سود آورتر از سودهای بانکی است

وی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری باید دارای 51 درصد سهام دولتی و 49 درصد سهام شرکت های خصوصی باشد، گفت: صندوق پژوهش و فناوری چون کاملا فنی و تخصصی است و فرایند سنگین بانکی ندارد بهترین روش برای حمایت و سرمایه گذاری طرح های دانش بنیان استان است.

معاون استاندار قم با تاکید براینکه سرمایه گذاران در صندوق باید شرکت های تخصصی و با پشتوانه علمی باشند بیان داشت: باید تشریح فواید متعدد صندوق بخش خصوصی را وارد عرصه کنیم.

وی با تقدیر از فعالیت های پارک علم و فناوری در حوزه صندوق غیر دولتی پژوهش وفناوری گفت: پارک علم و فناوری مرجع فعالیت های علم و فناوری در استان است و نباید در این زمینه  شاهد موازی کاری و ناهماهنگی باشیم.

پارک علم و فناوری قم مرجع علم و فناوری استان است

محرری با بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه قم می تواند رابط خوبی میان پارک علم و فناوری و دانشگاه های استان باشد، گفت: مرکز رشد دانشگاه قم با تجربیات شش ساله خود دارای ظرفیت های خوبی است که این ظرفیت  باید تبدیل به یک هم افزایی و همکاری شاخص با پارک علم و فناوری استان شود.

وی با اشاره به اینکه نقطه تمایز و شاخصه پارک علم وفناوری قم با دیگر پارک های فناوری وجود مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی است، گفت: خوشبختانه با هسته هایی که در این مرکز مستقر شده اند آینده خوبی در زمینه افزایش شرکت های دانش بنیان علوم انسانی در استان خواهیم بود.

ضرورت تفویض بخشی از اختیارات هیئت امنا به شورای پارک

معاون استاندار قم خواستار تقویت و تحرک مشخص شورای پارک شد و گفت: شورای پارک با ترکیب متنوعی که دارد می‌تواند به شخصیت چند جانبه علم و فناوری کمک کند.

وی با اشاره به اینکه  باید بخشی از قدرت و اختیارات هیئت امنا به شورای پارک تعلق گیرد، گفت: پارک علم وفناوری قم از معدود پارک هایی است که مورد عنایت مدیران بالا دستی استانی و حتی وزارت علوم بوده که همین سبب شد درکوتاه ترین زمان شکل گرفته و راه اندازی شود.

کد خبر 1637675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha