پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۴

حجت الاسلام تاجی:

جوانان سرمایه های گرانبهای هر جامعه ای هستند

جوانان سرمایه های گرانبهای هر جامعه ای هستند

چناران ـ خبرگزاری مهر: امام جمعه چناران گفت: جوانان سرمایه های گرانبهای هر جامعه ای هستند که باید از این سرمایه ها برای رشد و اعتلای کشور استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبه های این هفته جمعه چناران گفت: جوانی دوره طلایی و یک نعمت خدادادی است که خداوند برای رشد و بالندگی هر انسانی قرار داده است.

وی افزود: جوان ایرانی مفتخر است که در طول انقلاب در همه عرصه ها از آزمونهای مختلف سر افراز بیرون آمده و  در کشور ما نسل جوان سهم بزرگی از تحولات و پیشرفتهای کشور را بر عهده داشته و شاهد حضور جوانان در عرصه های مختلف بوده ایم.

وی با انتقاد از تاسیس وزارت ورزش و جوانان و ادغام سازمان ملی جوانان گفت: در این وزارتخانه جدید متاسفانه نگاه اقتصادی به ورزش می شود که نشانه آن بستن قراردادهای چند صد میلیون تومانی است که عملا این وزارتخانه را از وظایف خود که توجه به جوانان و بر طرف سازی نیازها و مشکلات جوانان است غافل ساخته است.

وی همچنین  به نقش مهم و تاثیر گذار جوانان در رشد و بالندگی ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمن این سرمایه های ارزشمند را مورد حمله و غارت قرار داده و با ترویج اعتیاد،فساد و فحشاء،مفاسد اخلاقی و بدبین سازی جوانان به ارزشهای دینی و اسلامی می خواهد به اهداف خود در تسلط بر جوامع اسلامی برسد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) وظیفه شیعیان را در زمان غیبت،انتظار فرج دانست و گفت: انتظار فرج مهمترین وظیفه شیعیان است،انتظار فرج یعنی آمادگی کامل و همیشگی برای تحقق حکومت اسلامی جهانی به رهبری آخرین ذخیره الهی.

کد خبر 1637873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha