عباس قاسمی زاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقای سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارتهای حرفه ای فارغ التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی هستند، تشکیل و با بکارگیری و سازمان دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاههای اجرایی، نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام می کند.
وی اظهار داشت: هدف دانشگاه جامع فراهم آوردن موجباتی است که مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی را برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها محول می شود، دانش و مهارت لازم را کسب کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گیلان گفت: این دانشگاه مسئولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانی های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاست گذاری های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی کاربردی را بر عهده دارد.
وی افزود: مراکز و موسسات آموزش عالی علمی کاربردی زیر نظر دانشگاه، به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارتهای متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد تاسیس شده است.
قاسمی زاد به اهداف آموزشهای علمی کاربردی اشاره کرد و یادآورشد: ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه صنعتی، نظامی و دانشگاهی در گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی کاربردی کشور، ارتقای شاخصهای کمی و کیفی آموزشهای کاربردی در جامعه، فراهم سازی زیربنای مناسب با هدف بکارگیری توان دانش آموختگان دوره های نظری در رفع مسائل کاربردی و زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نوین از مهمترین این اهداف است.
نظر شما