پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۷

دو انتصاب در علوم پزشکی مازندران انجام شد

دو انتصاب در علوم پزشکی مازندران انجام شد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در احکام جداگانه ای مدیر تحصیلات تکمیلی و دستیاری و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حکمی جداگانه از سوی محمد آزادبخت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، پدرام ابراهیم نژاد به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی و دستیاری و محمد خادملو به سمت مدیر مرکز مطالعات و  توسعه آموزش پزشکی دانشگاه منصوب شدند.

در حکم پدرام ابراهیم نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران آمده است: با توجه به تعهد و توانمندی جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت و ردیف سازمانی به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی و دستیاری این دانشگاه منصوب می شوید تا برابر مقررات و رعایت جوانب شرعی انجام وظیفه کنید.

در ابلاغ محمد خادملو از دیگر اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ذکر شد: با توجه به تجارب و سوابق حضرتعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر مرکز مطالعات و  توسعه آموزش پزشکی  دانشگاه منصوب می شوید تا برابر مقررات انجام وظیفه کنید.

امید است با بهره گیری از توان خویش و جلب همکاری و همفکری سایر اعضای محترم هیئت علمی و استفاده از تجارب سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی برای بهبود و ارتقا کیفیت آموزشی این دانشگاه موفق باشید.

کد خبر 1638558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha