صبری که به دلیل مخالفت با محدود کردن هنرمندان برای انتخاب اثر جهت حضور در چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی مبارک در این دوره از جشنواره حضور پیدا نکرد، همزمان با آغاز جشنواره چهاردهم به خبرنگار مهر گفت: یکسو رفتن و یک بعدی فکر کردن به جای همه جانبه کار کردن باعث می شود تا جشنواره بار کمتری داشته باشد. هیچ کس مخالف ادبیات کهن ایرانی نیست و نمی خواهد خانه خود را رها کرده و در خانه دیگری مستأجر باشد.
این هنرمند با سابقه تئاتر عروسکی با اشاره به سال ها فعالیت گروه "یاس تمام" در خصوص ادبیات کهن ایران و حضور افتخار آمیز این گروه در عرصه های بین المللی تصریح کرد: هنرمند باید آزادی انتخاب داشته باشد زیرا با داشتن آزادی است که اهداف و بینش به وجود می آیند. هنوز هم مخالف این هستم که کسی بخواهد برای هنرمندان و جشنواره تئاتر عروسکی خط و مشی تعیین کند.
سرپرست گروه "یاس تمام" متعقد است جشنواره تئاتر عروسکی به صورت دو سال یکبار یا با محدودیت های بیشتر و حتی با موضوع مثل ها و قصه های عشایر نیز به صورت بین المللی برگزار خواهد شد اما مهمترین نکته ای که باید مدنظر قرار داد سطح کیفی قابل قبول در برگزاری جشنواره است.
صبری یادآور شد: زمانی که جشنواره پولی نداشت ما در آن کار می کردیم و وقتی متن ایرانی کار نمی شد ما از متون ایرانی استفاده می کردیم.
وی ضمن اظهار امیدواری برای درخشش آثار شرکت کننده در جشنواره چهاردهم تئاتر عروسکی و همچنین فراهم شدن امکان اجرای عمومی برای آثار شرکت کننده در این دوره تأکید کرد: امیدوارم هر کس با صداقت در راه ایران قدم بر می دارد ماندگار باشد و هر کس که برای ماندگاری خود قدم بر می دارد در حد و اندازه خود ماندگار شود.
سرپرست گروه "یاس تمام":
جشنواره تئاتر عروسکی باید برای هنرمندان آزادی انتخاب قائل باشد

زهرا صبری سرپرست یکی از موفق ترین گروه های تئاتر عروسکی که در چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی مبارک حضور پیدا نکرد درباره این جشنواره تصریح کرد: باید برای هنرمندان آزادی انتخاب قائل بود نه اینکه کسی خط و مشی برای جشنواره تعیین کند.
کد خبر 1638569
نظر شما