پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۸

رحیمی:

جوانان ایرانی تکیه‌گاه مقابله با تحریمها هستند

جوانان ایرانی تکیه‌گاه مقابله با تحریمها هستند

معاون اول رئیس جمهور در اختتامیه جشنواره جوان ایرانی،جوانان ایرانی را تکیه گاهی برای مقابله با تحریمها دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا رحیمی صبح یکشنبه در مراسم اختتامیه جوان ایرانی که در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد با بیان این خبر گفت: سال 85 با تدبیر دکتراحمدی نژاد روز ولادت حضرت علی اکبر به عنوان روز ملی جوان برای معرفی این شخصیت به منظور الگویی برای جوانان جهان در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شد.

وی افزود: در این روز از بین تمام استعدادهای مختلف درخشان ترین آنها به مردم معرفی می شود و جوانان آنها را الگوی خود قرار داده و بتوانند راه طولانی پیشرفت و ترقی را طی کنند.
 
به گفته رحیمی ، جوانان با رهنمودهای مقام معظم رهبری راههای پیشرفت و ترقی را در سالهای اخیر میانبر زدند. بر اساس برنامه ریزی ها قرار بود که در سال 1404 ایران مقام اول علمی را در منطقه داشته باشد اما این اتفاق با حمایت جوانان 10 سال زودتر رخ داد وامروز ایران رتبه نخست علمی را در سطح منطقه دارد.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ترور دانشمندان هسته ای تصریح کرد: تروریست ها و قدرتهای استکبار با این اقدامات توان جوانان ایرانی ما را برای مبارزه با تمام تحریم ها و استکبار بیشتر می کنند. امروز مصادف با آغاز تحریم غربی ها علیه ایران است. این اقدامات نشان دهنده این است که آنها نمی خواهند ایرانیان به ترقی و تعالی به عرصه علم برسند.
 
وی ادامه داد: آنها با این تحریم ها می خواهند جوانان و مردم را از راهی که می روند باز دارند؛ اما صهیونیست ها و غربی ها این روز را هرگز نخواهند دید و مردم همچنان راهی را که در طول 33 سال پیموده اند طی خواهند کرد.
 
رحیمی با بیان اینکه غربی ها با تحریم می خواهند امید جوانان را به یاس و واماندگی تبدیل کنند، گفت: آنها هنوز خوی و عظمت ایرانیان را نشناخته اند و نمی دانند که ما هر اندازه هم که تحریم شویم دست از مبارزه برنخواهیم داشت. چرا که همین مبارزات ما را به کمال و ترقی رساند و امروز شاهد هستیم که 3.5 میلیون دانشجو مشغول تحصیل علم بوده و تعداد قابل توجهی از آنها دست به اختراع و اکتشاف می زنند.
 
معاون اول رئیس جمهورعنوان کرد: امروز مردم ایران با شدیدترین تحریم ها مواجه هستند و ما از مردم می خواهیم که دولتمردان را در این حوزه همراهی کرده و با کوچکترین آشفتگی بازار دچار تشویش نشوند.
 
رحیمی از قول رئیس جمهور اعلام کرد: با تدبیر دکتر احمدی نژاد عمده اقلام اساسی مردم تهیه و ذخیره شده است و در زمان لازم در دسترس آنها قرار بگیرد و برای مقابله با تحریم ها ستاد و قرارگاههای لازم برای مقابله با ناجوانمردی غربی ها و صهیونیست ها تشکیل شده است.
 
کد خبر 1639310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha