آتشپاد دوم رضا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر از انجام 473 مورد عملیات توسط آتشنشانان همدانی خبر داد و گفت: از این تعداد عملیات 273 مورد مربوط به اطفای حریق و 200 مورد نیز مربوط به عملیات امداد و نجات بوده است.
وی هزینههای مواد مصرفی در اجرای این عملیات برای سازمان را 165 میلیون و 586 هزار ریال اعلام کرد و ادامه داد: در این مدت پایان کار 315 فقره ساختمان به لحاظ ایمنی بررسی و صادر شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان ادامه داد: 38 مورد از عملیات اطفا حریق در واحدهای مسکونی، 11 مورد در واحدهای تجاری، 10 مورد در واحدهای اداری، 20 مورد در واحدهای صنعتی و 7 مورد در واحدهای فرهنگی ـ مذهبی رخ داده است.
عسگری اظهار داشت: علت انجام عملیات امداد در دو مورد نشت گاز، 25 مورد تصادف، 50 مورد مهار حیوانات، 20 مورد گیرکردن انگشتری یا واشر در انگشت، 23 مورد نجات حیوانات بوده است.
عسکری در ادامه با اشاره به تعداد فوتی و افراد مصدوم حوادث در این مدت افزود: از ابتدای سال تاکنون در عملیات اطفای حریق دو مورد فوت و تعداد 11نفر مصدوم و مجروح و در بخش امداد ونجات نیز 7 فوتی و 26 مجروح گزارش شده است.
عسکری اضافه کرد: مجموع عملیاتهای سال جاری نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
نظر شما