هاله حامدی فر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: امروز به شدت به دنبال تولید و ارتقای تکنولوژی کشور هستیم، خیلی از افراد به ما می گویند چه چیزی باعث شده است که زندگی خود را درگیر این ماجراها می کنید و همیشه گفته ام عاشق هستیم و عاشقانه برای پیشرفت کشور تلاش می کنیم.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی البرز سال گذشته تشکیل شد که قدم بسیار مهمی در پیشرفت بخش خصوصی محسوب می شد.
وی با بیان اینکه امروزه شاهد حرکت های آغازین و ایجاد خانه صنعت و انجمن همگن استان بوده ایم، اضافه کرد: در حال حاضر هیئت مدیره 12 انجمن مشخص شده و هشت انجمن نیز در مرحله تشکیل هیئت موسس است.
مدیرعامل شرکت تحقیقاتی و تولیدی سیناژن گفت: امیدوارم اتاق بازرگانی و مسئولان استان هر چه سریع تر صنعتگران را در رسیدن به افق های 1404 کمک کنند.
حامدی فر اظهار داشت: بدون هیچ شکی صنعتگران بیشترین تلاش را در کشور می کنند و مهم تر از آن، بیشترین مسئولیت را بر دوش خود احساس می کنند.

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت تحقیقاتی و تولیدی سیناژن گفت: عاشقانه برای پیشرفت کشور تلاش می کنیم.
کد خبر 1639482
نظر شما