محمد حسین بلک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این دبیرستان در شش کلاس به دخترانه شهرستان شوشتر علوم و معارف اسلامی را آموزش می دهد تا شاهد باشیم معارف اسلامی در شهر شوشتر که یکی از شهرهای مذهبی استان خوزستان به شمار می رود بیش از پیش مورد توجه جدی مردم به خصوص نسل جدید بانوان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این دبیرستان به مساحت هزار متر مربع و زیربنای650 متر مربع در دوطبقه احداث شده و برای سال تحصیلی جدید در مقطع متوسطه دانش آموز دختر می پذیرد.
مشاور فرهنگی و امور روحانیون استاندار خوزستان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی این مدارس به دنبال کمیت نبوده ایم و هدف اصلی ما از این مدارس تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای انقلاب اسلامی است.
بلک در ادامه تصریح کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد، کیفیت این مراکز آموزشی و تقویت بنیه علمی دانش آموزان این مدارس است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان عنوان کرد: دانش آموزان مدارس صدرا می خواهند پاک زندگی کنند بنابراین با تحصیل در رشته معارف اسلامی به این مهم دست می یابند.
بلک افزود: رشته تحصیلی در مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در واقع دریافت معارف قرآن کریم است و این رشته تحصیلی معارف اسلامی را در دانش آموزان این رشته بیشتر متجلی می سازد.
وی راه اندازی دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی را گامی موثر در راستای حفظ هویت دینی دانست و بیان کرد: آموزش نیروهای متخصص در زمینه فرهنگ دینی از وظایف این مراکز است.
مشاور فرهنگی و امور روحانیون استاندار خوزستان بیان کرد: دانش آموزان مدارس علوم و معارف اسلامی می توانند پس از دریافت دیپلم یا مقطع پیش دانشگاهی در آزمونهای ورودی حوزه های علمیه شرکت کرده و پس از پذیرش، با ارائه درخواست کتبی در امتحان ارتقایی ثبت نام کنند و پس از قبولی در پایه ها بالاتر ادامه تحصیل دهند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار داشت: دانش آموزان مدارس علوم و معارف اسلامی می توانند پس از دریافت دیپلم و پایان دوره پیش دانشگاهی در زیر مجموعه کنکور سراسری ادبیات و علوم انسانی شرکت کرده و پس از قبولی با توجه به رتبه ای که کسب کرده اند می توانند از میان تمامی رشته های زیر مجموعه ادبیات و علوم انسانی انتخاب رشته کرده و ادامه تحصیل دهند.
بلک عنوان کرد: دانش آموزان سال سوم راهنمایی که معدل آنها 18 به بالا و نمره انضباط آنها 20 باشد می توانند طبق زمانبندی با مراجعه به دبیرستانهای معارف و یا دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند.
نظر شما