پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۹

عملیات احداث پروژه خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد

عملیات احداث پروژه خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد

گناباد - خبرگزاری مهر: عملیات احداث پروژه خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور رئیس مرکز امور دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین آیتی ظهر یکشنبه در مراسم آغازعملیات اجرایی پروژه خوابگاه 300 نفره دانشجویی دانشگاه گناباد اظهارکرد:انقلاب اسلامی با شعار اینکه انقلاب مستضعفین و محرومین است در ایران به پیروزی رسید چراکه پروردگار وعده داده که مستضعفین وارثین زمین خواهند بود.

آیتی افزود: در شرایط فعلی به لطف خدا و توجهات خاص ولی عصر و امام(ره) و رهبری در جایگاهی قرار داریم که می توانیم ماهواره را صد درصد داخلی تولید کنیم که پیشرفته ترین علوم روز در ساخت آن به کار برده شده است.

وی با بیان اینکه پیشرفتها در کشور غیر قابل انکار است افزود: باید قدر این موقعیت و پیشرفت را بدانیم و در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر این امر واقفند و تلاش جهادی خود را ادامه می دهند.

آیتی بیان داشت: در حال حاضر کشور شرایط بسیار خاصی را طی می کند، در طول 33 عمر انقلاب همیشه شرایط خاص بوده ولی آنچه از تحلیل ها برمی آید شرایط فعلی خاص تر است، تحریمهای ناجوانمردانه 33 ساله روز به روز تشدید می شود که در تضاد کامل با حقوق بشر قرار دارد.

وی افزود: در کنار این تحریم ها، در دنیا بحران اقتصادی را داریم که کشور ایران نیز به عنوان جزئی از جهان از این بحران مصون نمی ماند.

وی تصریح کرد: در کنار تحریم های شدید و بحران اقتصادی، در کشور قانون هدفمندی یارانه ها نیز اجرا شد، قانونی که بعضی از کشورها مثل کشور چین، با همه چالشهایی که ایجاد کرد حداقل 10 سال طول کشید که این قانون را به مرحله اجرا رساند ولی از زمان اجرای این قانون در ایران مشکل خاصی بوجود نیامد.

آیتی با بیان اینکه در دولتهای نهم و دهم پیشرفتهای چشمگیری در شهرهای کوچک صورت گرفته است گفت: مهمترین برکت این قانون برای شهرهای کوچکتر و کمتر توسعه یافته تر است چون مدتها بود که سوبسیدها به نحوی توزیع می شد که شهرهای بزرگتر و توسعه یافته تر بیشتر استفاده می کردند.

وی بیان کرد: طبیعی است در چنین شرایطی عموم مردم با مشکلاتی مواجه می شوند، مسئولین قطعا در انجام وظایف با مشکلاتی مواجه می شوند و آنچه به نظر می رسد در این مقطع زمانی وظیفه است مقاومت و پایداری و هوشیاری است و اینکه وحدت کلمه حفظ شود و پشتیبان ولایت و رهبری بمانیم.

آیتی ضمن تشکر از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ارتقای امور دانشگاه اظهار داشت: بحث دانشجویی فرهنگی بحث پیچیده و پردغدغه ای است که با جدیت در این دانشگاه پیگیری می شود.

کد خبر 1639600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha