همایون مظاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در حال حاضر پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به باغات مثمر اختصاص یافته است.
وی افزود: از این میزان باغات در نقاط مختلف استان، دو هزار و 900 هکتار آن بارور و مابقی آن طی سالهای آتی به بار خواهند نشست.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی همچنین بیشترین میزان تولید میوه را شهرستان ایلام با بیش از هزار هکتار در شهرستان ایلام و کمترین برداشت را در شهرستان دهلران اعلام کرد.
مظاهری عنوان کرد: 100 هکتار باغ هلو در شهرستان ایلام قرار دارد که از این میزان باغ 59 هکتار آن بارور است.
وی ادامه داد: بر اساس پیشبینی کارشناسان جهاد کشاورزی و باغبانی استان ایلام در مجموع سالانه 522 تن هلوی مرغوب از باغات ایلام تولید و روانه بازار مصرف میشود.
این مسئول تصریح کرد: در بیشتر نقاط استان ایلام درختان میوه و باغ وجود دارد و هرساله علاوه بر تامین نیاز استان به دیگر نقاط کشور نیز ارسال می شود.
وی عمده باغات استان را شامل انار، انگور، گردو، زیتون، رزدآلو و انجیر اعلام کرد.
مظاهری کرد: سطح زیر کشت باغات استان پنج هزار و 500 هکتار است که در برنامه پنجم توسعه این میزان تا سه برابر افزایش می یابد.
وی پیش بینی کرد: امسال 16 هزار تن میوه از باغات استان برداشت شود.
نظر شما