پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۷

اخبار کوتاه اهر/

جوانان سرمایه های اصلی نظام و انقلاب هستند

جوانان سرمایه های اصلی نظام و انقلاب هستند

اهر - خبرگزاری مهر: فرماندار اهر این قشر را از سرمایه های اصلی نظام و انقلاب برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا صدیقی شامگاه یکشنبه در همایش جوانان اهر که در سالن مطهری برگزار شد توجه به قشر جوان و تلاش در جهت رفع نیازهای جوانان را یکی از دغدغه های دولت ذکر کرد.

وی گفت: غفلت جوانان از مسائل معنوی و دینی موجب کمرنگ شدن ارزشهای دینی در بین جوانان می شود که دراین راستا نهادهای فرهنگی مرتبط باید با برنامه ریزی مدون گامهای جدی دراین زمینه بردارند.

این مقام مسئول نقش جوانان در دوران مختلف از جمله شکل گیری انقلاب ، تداوم و حضور در صحنه های مختلف را بسیار مهم و تأثیرگذار در پیشبرد اهداف والای انقلاب ذکر کرد و افزود: در 8 سال دفاع مقدس اداره جنگ به دست جوانان صورت گرفت و اکثر فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس و شهدا از جوانان نسل اول انقلاب می باشند که دراین راستا وظیفه همه ما ترویج فرهنگ ایثار مقاومت در جامعه و تبیین اهداف والای شهدا به نسل بعد از جنگ است.

وی افزود: خوشبختانه در نسلهای بعد از انقلاب نیز روحیه ایثارگری در بین جوانان بیش از گذشته بوده و حضور در تمامی صحنه های انقلاب نشان از علاقمندی جوانان به اهداف والای نظام و انقلاب است.

رئیس شورای اداری اهر تاکید کرد: امروز بومی سازی فناوری های نوین و هسته ای و نانو نشان از خلاقیت و پویایی استعدادهای جوانان ما دارد.

وی جوانان را امید نظام و رهبری برشمرد و سرمایه های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی را جوانان برشمرد.

وی در پایان افزود: باید جوانان ما با تبعیت از فرامین مقام عظمای ولایت و اسوه قرار دادن زندگی حضرت علی اکبر(س) در پیشرفت نظام اسلامی در حوزه های مختلف تلاش مضاعف داشته باشند.

با جوانان به زبان جوانان سخن بگوئیم
      
امام جمعه اهر نیز در همایش جوانان این شهرستان گفت: باید با جوانان به زبان و متناسب با سلیقه های آنها سخن گوئیم.

حجت الاسلام جواد حاجی زاده گفت : الگوی جوانان ما حضرت علی اکبر و شهدایی چون شهید فهمیده است.

وی با اشاره به رسالت خطیر وزارت تازه تأسیس ورزش و جوانان بر تدارک برنامه های متنوع در جهت جذب جوانان به مسائل فرهنگی ورزشی تأکید کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی اهر گفت: باید دست اندرکاران ورزش و جوانان علاوه بر تقویت بعد جسمی بر تقویت مسائل معنوی در بین جوانان اهتمام ویژه داشته باشند.

وی تشکیل اتاق فکر برای جوانان و بهره مندی از نکته نظرات آنها و مشارکت آنها در اداره امور مساجد، مکانهای فرهنگی و معنوی را موجب تشویق و ترغیب جوانان و جذب آنها به این مکانها ذکر کرد.

حجت الاسلام حاجی زاده آینده کشور را از آن جوانان دانست و سرمایه گذاری براین قشر را به نفع کشور و جامعه ذکر کرد.

امام جمعه اهر گفت: باید با سلایق و خواسته های جوانان آشنایی داشته و برنامه های تدارک دیده شده را متناسب با سلایق و علاقه آنها انجام دهیم.

کد خبر 1640158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha