پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۳۰

زارعان در گفتگو با مهر:

حجاب اصفهانیها باید تمدن ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهد

حجاب اصفهانیها باید تمدن ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهد

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون تشکلهای مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: وضعیت حجاب در اصفهان باید به صورتی باشد که هر فردی با حضور در پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی بتواند اصفهان را به عنوان تمدن ایران اسلامی بشناسد و حجاب اصفهانی‌ها باید گوشه گوشه این تمدن را به جهانیان نشان بدهد.

حجت‌الاسلام محمد زارعان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در استان در راستای مقابله با بد‌حجابی و بد‌پوششی اظهارداشـت: اصفهانی‌ها همیشه در زمینه دفاع از ارزش‌های ایران اسلامی در سطح کشور از جایگاه ارزشمندی برخوردار هستند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات صورت گرفته برای ساماندهی وضعیت حجاب در جامعه امروز ضرورت دارد اما این اقدامات کافی نیست، ادامه داد: در حال حاضر جامعه در زمینه این اقدامات با آسیبهایی مواجه شده است و موازی‌کاری‌های دستگاه‌های اجرایی در راستای اجرای این اقدامات از جمله این آسیب‌های محسوب می‌شود.

معاون تشکلهای مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان تصریح کرد: وضعیت حجاب در اصفهان باید به صورتی باشد که هر فردی با حضور در پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی بتواند اصفهان را به عنوان تمدن ایران اسلامی بشناشد و حجاب اصفهانی‌ها باید گوشه گوشه این تمدن را به جهانیان نشان بدهد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی باید به منظور ساماندهی وضعیت حجاب از موازی‌کاری‌های خود دست بردارند، بیان داشت: بسیاری از فعالیتها در راستای مقابله با بد‌حجابی و بد‌پوششی به دلیل وجود بی‌نظمی‌ها با چالش‌های بسیاری مواجه شده است.

کد خبر 1640186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha