پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۲۰:۱۲

دمقی:

خوابگاه های دانشجویی در همدان درجه بندی شوند

خوابگاه های دانشجویی در همدان درجه بندی شوند

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی گفت: خوابگاه‌ها باید از نظر قیمت و بر اساس نحوه سرویس دهی درجه بندی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود دمقی ظهر دوشنبه در ستاد مدیریت و ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویی همدان افزود: خوابگاه داران باید قراردادها را 10 ماهه تنظیم کنند و بعد از تمام شدن امتحانات مبلغ بیعانه را به دانشجو تحویل دهند.

وی با اشاره به حساسیت دوران جوانی و لزوم برخورد مناسب با دانشجویان گفت: باید کارگاه‌های آموزشی در خصوص آموزش برخورد صحیح با دانشجویان برای خوابگاه‌داران برگزار شود.

دمقی با بیان اینکه نظافت عمومی باید در خوابگاه‌ها جدی گرفته شود، افزود: این مقوله تأثیر مستقیمی بر سلامتی دانشجویان دارد.

وی با اشاره به اینکه تعمیرات ساختمانی باید به موقع و کارشناسی انجام و از شوفاژ برای سیستم گرمایشی استفاده شود، گفت: تامین رفاه دانشجویان باید مدنظر باشد.

ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویی در همدان ناموفق بوده است

مدیر نظارت بر اماکن نیروی انتظامی نیز ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویی را ناموفق دانست و گفت: صدور مجوز برای خوابگاه‌ها و کنترل و نظارت از وظایف اداره اماکن نیروی انتظامی است.

محمد سلطانی با اشاره به اینکه خوابگاه‌ها صنف تلقی نمی‌شوند، گفت: نظارت بر خوابگاه‌ها در مرحله نخست بر عهده دانشگاه و در مرحله بعد به عهده نیروی انتظامی است.

وی تأکید کرد: داشتن مجوز رسمی، الزامی بودن حضور مسئولان خوابگاه‌ها به صورت 24 ساعته در خوابگاه، ممنوع بودن استفاده از ماهواره و فیلم‌های غیرمجاز و استعمال دخانیات در خوابگاه، نصب دوربین مداربسته در ورودی خوابگاه، رعایت شئونات اسلامی و ممنوعیت حضور آقا در خوابگاه دخترانه از قوانین خاص خوابگاه‌هاست.

کارشناس مرکز بهداشت همدان نیز توجه و تأمین ضوابط بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های عفونی در خوابگاه‌ها را حائز اهمیت دانست و گفت: باید مسائل بهداشتی با حساسیت جدی‌تری دنبال شود.

محمد خالقی اضافه کرد: نظافت آشپزخانه، سرویس‌های بهداشتی، جمع آوری زباله‌ها و نظافت عمومی خوابگاه و رعایت نکات ایمنی باید به صورت دقیق بررسی شود.

کد خبر 1640899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha