به گزارش خبرنگار مهر، محسن مومنی شریف پیش از ظهر سه شنبه در سمینار فصلی روسای مراکز استانی حوزه هنری در یاسوج افزود: دشمن شرایطی را به وجود آورده که ما حساسیتی در خصوص دشمن نداشته باشیم و در آثار هنری به این مسئله نپردازیم.
وی این موضوع را خطرناک عنوان کرد و اظهار داشت: در دفاع مقدس همه وجود دشمن را درک کردند و مقابله مناسبی با دشمن انجام شد اما اکنون جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن جدی گرفته نمی شود.
مومنی جنگ نرم را خطرناکتر از جنگ هشت ساله عنوان کرد و افزود: در این جنگ مسئولین تنها هستند و عموم مردم در این خصوص فعال نیستند.
وی یکی از اهداف تهاجم فرهنگی را فرهنگ تشیع دانست و بیان داشت: آنها با هر نوع اسلامی به ویژه با تشیع که برای آینده دنیا برنامه دارد، مشکل دارند.
این مسئول فرهنگی بیان کرد: انقلاب اسلامی بزرگترین اتفاق قرن بیستم بود و طبیعی است که دشمن به خاطر ویژگی های این انقلاب از جمله هویت عمیق اسلامی آن و ایستادگی در مقابل دشمنان، مبارزه کند.
مومنی مرعوب کردن را یکی از ویژگی های فرهنگ غرب عنوان کرد و افزود: دشمن به دنبال گسست بین نسلها و تضعیف ایمان مردم است زیرا تنها راه مقابله با ارعاب غرب، وجود انسانهای با ایمان هستند.
در بحث حجاب به خوبی کار نکرده ایم
رئیس حوزه هنری کشور گفت: بیشترین تهاجم در این جنگ به اصل ولایت فقیه است و آنها به تحریف این مسئله می پردازند زیرا می دانند که ولایت فقیه ضامن بقای جمهوری اسلامی است.
مومنی همچنین با بیان اینکه در بحث حجاب به خوبی کار نکرده ایم، گفت: باید در ابزارهای دفاع از حجاب تجدید نظر کنیم.
وی وضعیت حجاب در کشور را مطلوب ندانست و افزود: پرداختن به این مسئله باید در اولویت برنامه های مراکز استانی حوزه هنری باشد.
مومنی عنوان کرد: دشمن با اجیر کردن عده ای در تبلیغ برای مدهای غربی هزینه می کند و ما نباید در این خصوص منفعل باشیم.
انتخابات مصر جنگ بین ایران و غرب بود
رئیس حوزه هنری کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در مصر گفت: انتخابات ریاست جمهوری مصر جنگ بین ایران و کشورهای غربی بود.
مومنی تصریح کرد: در این انتخابات ایران سرمایه گذاری کرد و غرب را شکست داد.
نظر شما