به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یدالله تقوی نیا پیش از ظهر روز سه شنبه در نشستی با حضور تعدادی از متولیان و روحانیون مساجد شهرستان سمنان که در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد ضمن تاکید بر اینکه فعالیت های فرهنگی باید در راستای منویات رهبری باشد افزود: ارتباط و تعامل در انجام فعالیت های فرهنگی، مذهبی و قرآنی با سایر نهادهای فرهنگی در افزایش کیفی برنامه ها تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: این اداره در سالجاری اهتمام خاصی به عفاف و حجاب، نماز، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، امر به معروف و نهی از منکر، مبلغات سنتی و زکات خواهد داشت و در این زمینه کارگاه های آموزش و گفتمان های دینی را برگزار می کند.
تقوی نیا همچنین سرکشی از مساجد، تشکل های فعال، موسسات قرآنی، اجرای جلسات تفسیر قرآن کریم، ترتیل خوانی در مساجد در ماه رمضان، شناسایی مشاهیر دینی و فرهنگی منطقه، استفاده از ظرفیت های موجود از جمله حوزه های عملیه، دانشگاه ها، ائمه جمعه و جماعات، شورای هیئت های مذهبی و کانون مداحان را از دیگر وظایف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان در سالجاری عنوان کرد.
این سومین نشست سالجاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان با حضور 20 نفر از کارشناسان فرهنگی، مبلغان و متولیان برخی مساجد این شهرستان سمنان بود که در آن مصوبات جلسات قبلی قرائت و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما