به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود ترابی صبح روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از قرآن آموزان دامغانی در محل دفتر امام جمعه این شهر ضمن تاکید بر اینکه قرآن باید با زندگی مردم اجین شود، افزود: قرآن روش درست زیستن را به انسان میآموزد.
وی تصریح کرد: قرآن در برگیرنده تمام ابعاد زندگی انسان و تضمین کننده سعادت فردی، اجتماعی، دنیوی و اخروی او است.
ترابی اظهار داشت: زندگی قرآنی بر اساس رعایت مقررات، عدالت، احسان، صفا و صمیمیت است و مردمی که این گونه زندگی کنند، دارای اطمینان خاطر و آسایش بوده و سعادت ابدی و جاودانه را در آغوش خواهند گرفت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت قرآن در زندگی بشر گفت: خالق هستی، این کتاب آسمانی را برای هدایت ما انسانها بر پیامبران نازل فرموده است.
حجت الاسلام مصطفی تقوی افزود: قرآن در زندگی انسان ها فقط مربوط به یک دوره نیست بلکه برای تمامی انسان ها در طول تاریخ همیشه تازگی داشته و ارزشمند است.
در پایان این دیدار به 30 نفر از قبول شدگان دوره های تربیت معلم قرآن کریم در رشته های مختلف گواهینامه پایان دوره و هدایایی اعطاء شد.
نظر شما