پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۹

نمایشگاه گردشگری خاورمیانه فردا افتتاح می شود

نمایشگاه گردشگری خاورمیانه فردا افتتاح می شود

نمایشگاه بین المللی گردشگری خاورمیانه با حضور بخش خصوصی، سفرا و کشورهای خارجی از فردا 14 تیر به مدت سه روز در شهر شیراز برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری با هدف گردهمایی فعالان بخش خصوصی و دولتی، سفرای کشورهایی چون ترکیه، مالزی، تایلند، عمان، کنیا، افغانستان، قبرس و اوکراین و نمایندگان کشورهای صاحب مقام در صنعت گردشگری و به دنبال آن ارتقای سطح دانش و آشنایی با ظرفیت های مساعد این حوزه برپا می شود.

این نمایشگاه تنها نمایشگاه تخصصی گردشگری کشور است که در تقویم نمایشگاه‌های بین‌المللی سازمان جهانی جهانگردی ثبت شده است به همین دلیل معاون اجرایی سازمان جهانی جهانگردی و رئیس کمیسیون جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه در UNWTO در این برنامه حضور خواهند داشت.

در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری، کارگاه های تخصصی و سمینارهای آموزشی تحت عنوان آیین تشریفات و اصول شرکت در نمایشگاه ها، مدیریت ارتباط با مشتری در خدمت گردشگری و کارگاه آموزشی ویژه فعالان گردشگری برگزار می شود.

بیش از 4500 متر غرفه در مرکز نمایشگاه های بین المللی شهر شیراز ویژه نمایشگاه بین المللی گردشگری اختصاص یافته و در حاشیه غرفه های برپا شده، نمایشگاه صنایع دستی و نیز برنامه هایی چون تور آشناسازی ویژه سفرا به اجرا در می آید.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه 14 تیرماه ساعت 16 در تالار حافظ برگزار می‌شود و در ادامه غرفه‌های نمایشگاهی از ساعت 18 در محل دائمی نمایشگاه‌ها در شهرک گلستان برپا خواهد بود همچنین ساعت بازدید از نمایشگاه از 17 تا 22 تا روز جمعه 17 تیرماه است.

کد خبر 1642267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha